Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοτταρίδης – Πιτταράς: Η εκπομπή στην ΕΡΤ, τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ και ο.. Πάγκαλος
LIFESTYLE

Κοτταρίδης – Πιτταράς: Η εκπομπή στην ΕΡΤ, τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ και ο.. Πάγκαλος

Κοτταρίδης – Πιτταράς: «Περιμέναμε για δηλώσεις των πολιτικών ξημερώματα στα μπουζούκια»

Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς κάθισαν στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησαν για την καθημερινή εκπομπή τους στην ΕΡΤ1 και τη ζωή τους εντός κι εκτός τηλεόρασης. Αποκάλυψαν στους οικοδεσπότες τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο πως όταν τους έγινε η πρόταση από τη δημόσια τηλεόραση, εκείνοι ήταν αρνητικοί και ύστερα από επιμονή της ΕΡΤ, τελικά, άλλαξαν γνώμη και είπαν το «ναι». Ο Δημήτρης Κοτταρίδης διηγήθηκε πώς από την Αμερική όπου γεννήθηκε και σπούδασε βρέθηκε να κάνει τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία. «Σε σχέση με το παιδί μου αισθάνομαι βλάκας» είπε για τον γιο του και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τον έχει παρακολουθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως με αφορμή την εκπομπή του όπου γίνονται διάφορα ρεπορτάζ για τις πλατείες, τις συμμορίες ανηλίκων κλπ, μια ημέρα όταν ο γιος του του ανέφερε πως θα βγει επίσης στην πλατεία αποφάσισε να τον παρακολουθήσει με τους άλλους γονείς των υπόλοιπων παιδιών. Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Κανονικά τον πήρα από πίσω και δεν πήρε χαμπάρι. Καθόντουσαν εκεί είχε και μια πρασιά. ήταν 3 αγόρια και 3 κορίτσια καθόντουσαν με το κινητό, κοιταζόντουσαν δεν ξέρω τι κάνανε. Εμείς ήμασταν πίσω από την πρασιά με το καφεδάκι, κάτσαμε δύο ώρες». Συμπλήρωσε δε πως «Σκέφτομαι πώς ήταν η δική μας γενιά στο Γυμνάσιο. Είναι άλλα παιδιά τώρα, έχουν άλλη νοοτροπία, άλλες παραστάσεις. Εμείς ήμασταν άλλη γενιά. Ζούσαμε σε έναν πολύ πιο μικρό κόσμο».

«Τα σημερινά παιδιά δεν είναι εξοικειωμένα με το διάβασμα» είπε ο Γιάννης Πιτταράς που διηγήθηκε ότι όταν χώρισαν οι γονείς του έμεινε με τον πατέρα του και στα 14 έπιασε δουλειά σε οικοδομή. Θυμήθηκε τη δική του παιδική ηλικία, λέγοντας – μεταξύ άλλων – πως ήταν ζωηρός. «Σπάγαμε τζάμια, χτυπάγαμε κουδούνια, αλλά δε βρίζαμε. Το μεγάλο bullying το έφαγα στο Γυμνάσιο και βρίζανε και δεν ήξερα τι είναι».

“Δεν είμαστε κολλητοί”

Οι δυο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι δεν έκρυψαν πως δεν είναι κολλητοί φίλοι και δεν κάνουν ιδιαίτερη παρέα εκτός εκπομπής, αλλά έχουν μια καλή χημεία μεταξύ τους και επειδή γνωρίζονται πολλά χρόνια, τα έχουν κάνει όλα μαζί. «Ήμασταν 20 χρόνια στο ίδιο πεζοδρόμιο, έχουμε κάνει ταξίδια στο εξωτερικό, έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο, έχουμε παίξει μπάλα έξω από το Μαξίμου με νεράντζια, τα έχουμε κάνει όλα», εξήγησαν Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς.

Πολύ ενδιαφέρον πάντως είχε η περιγραφή του πώς ήταν το πολιτικό ρεπορτάζ στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

«Περιμέναμε για δηλώσεις των πολιτικών ξημερώματα στα μπουζούκια» είπε ο Δημήτρης.

«Με τον Πάγκαλο, να ‘ναι καλά, μάθαμε τις καλύτερες ταβέρνες» είπε ο Γιάννης.

«Μάζευε βουλευτές και τους έκανε τραπέζια στα Μεσόγεια συνήθως. Κάναμε θέματα τι έφαγε ο Πάγκαλος και δηλώσεις μέσα από την ταβέρνα, από το μαγαζάτορα» συμπλήρωσε ο Δημήτρης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις