Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έλενα Αθανασοπούλου – σκηνοθέτης: Αυτή είναι ηθοποιός που καταγγέλλει βιασμό από “γνωστό πρόσωπο”
ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Αθανασοπούλου – σκηνοθέτης: Αυτή είναι ηθοποιός που καταγγέλλει βιασμό από “γνωστό πρόσωπο”

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα...»

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η νεαρή ηθοποιός, χωρίς να κατονομάσει τον σκηνοθέτη που καταγγέλλει για βιασμό, έκανε λόγο για ένα «άγριο περιστατικό», που την άλλαξε από τότε: «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 33χρονη ηθοποιός, με συμμετοχή σε αρκετά σίριαλ, ανέφερε ότι επέλεξε να μιλήσει καθώς βρήκε το κουράγιο λόγω του κινήματος #MeToo.

Όσον αφορά στον φερόμενο ως δράστη, πρόκειται για σκηνοθέτη που έχει υπογράψει πάρα πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με το τελευταίο του σίριαλ, μάλιστα, να σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν, που προβάλλεται σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με τη μήνυση της ηθοποιού, η ίδια τον γνώρισε το 2009 μέσω κοινής παρέας.

Έλενα Αθαασοπούλου: Ποια είναι

Η Έλενα Αθανασοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το Λύκειο φοίτησε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 για να συνεχίσει με σπουδές υποκριτικής στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από το 2006 έως το 2009. Παράλληλα συμμετείχε και σε σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού.

Την τελευταία δεκαετία έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, παίζοντας μικρούς, guest ρόλους,Η παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2008 στη σειρά του MEGA «Όλα στον αέρα». Την ίδια χρονιά έκανε ένα πέρασμα και από τη σειρά «Μια στιγμή Δυο Ζωές» του Δημήτρη Αρβανίτη αλλά και από το «Γ4» που προβλήθηκε από τον Alpha.

Ακολούθησε, το 2009, η συμμετοχή της στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Χαρά Αγνοείται» ενώ το 2010 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Πολυκατοικία», σε σκηνοθεσία Βασίλη θωμόπουλου που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι. Επιπλέον, είχε και μία συμμετοχή, το 2012, στην τηλεοπτική σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Είναι Στιγμές» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤΙ1.

Όσον αφορά στο θέατρο έχει λάβει μέρος κυρίως σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων και οι «Πινόκιο», «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης» ενώ το 2012 έπαιξε στο Θέατρο Ημέρας, στην παράσταση «Η καλή η κακή και η άσχημη». Η δε κινημαυογραφική της εμπειρία περιορίζεται στην συμμετοχή της στην ταινία μικρού μήκους της Ε. Φωτοπουλου με τίτλο «Επικίνδυνη» που βγήκε το 2010.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζουν ομάδες ηθοποιών στο You Tube.

H Έλενα Αθαασοπούλου έχει μια διαρκή και σταθερή παρουσία στα social media, ιδιαιτέρως στο Instagram όπου ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες της από ταξίδια αλλά και νυχτερινά κέντρα όπου διασκεδάζει κατά καιρούς με την παρέα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις