Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασιλικό ζεύγος Βελγίου – Μαξίμου: Θερμή υποδοχή από Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλικό ζεύγος Βελγίου – Μαξίμου: Θερμή υποδοχή από Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη

Βασιλικό ζεύγος Βελγίου - Μαξίμου: Το βασιλικό ζεύγος υποδέχθηκαν στα σκαλιά της Ηρώδου του Αττικού ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του.

Στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στη χώρα μας είναι η πρώτη μετά από 21 χρόνια. Το βασιλικό ζεύγος υποδέχθηκαν στα σκαλιά της Ηρώδου του Αττικού ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη.

Μετά τις καθιερωμένες χειραψίες και την θερμή υποδοχή ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη είχαν συνάντηση με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Νωρίτερα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου έτυχε επίσημης υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο, από την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ενώ στη συνέχεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επέδωσε στον βασιλιά Φίλιππο και την βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Σωτήρος, ενώ ο βασιλιάς του Βελγίου απένειμε στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Λεοπόλδου. Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Στις 20:00 το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου και της αντιπροσωπείας που το συνοδεύει στην τριήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις