Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτιάς – Ζαούτης: “Το σηκώνουμε το ρημάδι”
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτιάς – Ζαούτης: “Το σηκώνουμε το ρημάδι”

Αυτιάς - Ζαούτης: Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα Δε γίνεται” σχολιάστηκε η “έκρηξη” του Γιώργου Αυτιά. Ο δημοσιογράφος υπενθυμίζεται πως έγινε… πυρ και μανία, επειδή ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης που βρίσκεται ταξίδι στην Ικαρία, δεν σήκωσε το τηλέφωνο στον δημοσιογράφο, ο οποίος και ήθελε πληροφορίες για την ηπατίτιδα.

«Τον ψάχνω, αλλά είναι στην Ικαρία. Όμως οι κρατικοί λειτουργοί, όταν ένας δημοσιογράφος θέλει να τους μιλήσει και η ηπατίτιδα είναι προ των πυλών, κύριε Πρόεδρε του ΕΟΔΥ, το κινητό το… ρημάδι το έχουμε ανοιχτό!».

Όλα όσα είπε:

«Χθες κάτι είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, τον ψάχνω από χθες το μεσημέρι. Του έστειλα μήνυμα. Είναι στην Ικαρία. Έχω να πω το εξής… Οι κρατικοί λειτουργοί όταν τους ζητάει ένας δημοσιογράφος για να του μιλήσουν και όταν η ηπατίτιδα είναι προ των πυλών, κ. πρόεδρε του ΕΟΔΥ, το κινητό ως κρατικός λειτουργός, το έχουμε ανοιχτό το ρημάδι για να δίνουμε πληροφορίες. Ζητάω από χθες το μεσημέρι τον κ. Ζαούτη και ο κ. Ζαούτης δεν είναι πουθενά. Και όλοι οι γονείς ρωτάνε. Μιλάω κατά αυτό τον τρόπο διότι του έστειλα μήνυμα, τον παρακάλεσα και μου μετέφερε μέσω του κ. Ψίλια οτι δεν μπορώ και δεν ξέρω τι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις