Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγοπούλου – Ντέμης: Είναι μαζί τελικά;
LIFESTYLE

Παναγοπούλου – Ντέμης: Είναι μαζί τελικά;

Παναγοπούλου - Ντέμης: Τι κι αν διάφορες φήμες ήθελαν τον Ντέμη Νικολαΐδη και την Κατερίνα Παναγοπούλου να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν από το Πάσχα

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι τελικά ζευγάρι; Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, την οποία ωστόσο προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τι κι αν διάφορες φήμες ήθελαν τον Ντέμη Νικολαΐδη και την Κατερίνα Παναγοπούλου να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν από το Πάσχα, οι δυο τους παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι, όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας στον αέρα του Πρω1νού του ΑΝΤ1.

Κατερίνα Παναγοπούλου: Ποια είναι η δημοσιογράφος που εθεάθη σε δείπνο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες του Πάσχα μαζί στην Αθήνα, με τον έναν να χαίρεται τη συντροφιά του άλλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου προσπαθούν να μην δίνουν καθόλου στόχο και έτσι κάνουν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Μία από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι η έξοδος σε ταβέρνες, την οποία προγραμματίζουν κάθε εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις