Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Ένας αγώνας διαφήμιση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Ένας αγώνας διαφήμιση

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, οι δυο καλύτερες ομάδες της χώρας, έπαιξαν 120 λεπτά με την παράταση και διαφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στον δεύτερο ημιτελικό που έμοιαζε με τελικό. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, που έδωσαν μάχες σώμα με σώμα για την νίκη, έφθασαν πολλές φορές σε φάσεις για γκολ. Όμως οι δυο τερματοφύλακες ο Βατσλίκ και ο Πασχαλάκης με σωτήριες αποκρούσεις κατάφεραν να διατηρήσουν τις εστίες τους ανέπαφες έως και το 105’, όταν ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με πέναλτυ του Ελ Αραμπί. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσόλακ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε κατοχή μπάλας 52%! Έτσι στον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός, που από την αρχή του αγώνα στην Λαμία, έχοντας… μαξιλαράκι το 1-0 του πρώτου αγώνα, έκανε διαχείριση χρόνου, κατάφερε να νικήσει και στην Λαμία με 2-0 και να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η πρόκριση ήρθε για τον Παναθηναϊκό μετά από οκτώ χρόνια! Η τελευταία φορά που είχε μετάσχει σε τελικό το τριφύλλι ήταν το 2014! Τα γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσαν ο Ιωαννιδης στο 42’ και ο Παλάσιος στο 58’.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις