Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άλεκ Μπάλντουιν Rust: Η συγκλονιστική στιγμή που μαθαίνει ότι η Χάτσινς είναι νεκρή
ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν Rust: Η συγκλονιστική στιγμή που μαθαίνει ότι η Χάτσινς είναι νεκρή

Άλεκ Μπάλντουιν Rust: Πιάνει αρχικά το στόμα του επί περίπου 25 δευτερόλεπτα και μετά την καρδιά του

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την κατάθεση του Άλεκ Μπάλντουιν στους αστυνομικούς στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, λίγο αφότου έχει συμβεί η τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust». Στο νέο υλικό, που έρχεται να προστεθεί στις φωτογραφίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, έχει καταγραφεί, σύμφωνα με την Daily Mail, η στιγμή που ο Μπάλντουιν πληροφορείται από τους αστυνομικούς την είδηση του θανάτου της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς.

Βίντεο σοκ: Οι τελευταίες στιγμές της Χαλίνα Χάτσινς, μετά τον πυροβολισμό της από τον Αλεκ Μπάλντουιν

Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να λένε στον ηθοποιό ότι η 42χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, με τον Μπάλντουιν να μονολογεί αμέσως «όχι», καθώς πέφτει πίσω στο κάθισμά του σοκαρισμένος, πιάνει αρχικά το στόμα του και μετά την καρδιά του. Ο 64χρονος ηθοποιός παραμένει στην ίδια θέση σχεδόν για 25 δευτερόλεπτα, πριν βάλει το χέρι του στην καρδιά του και μετά καλύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του.

Όταν συνέρχεται κάπως, ρωτάει αν μπορεί να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του: «Θέλω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου. Θέλω να πάω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου». Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει από το δωμάτιο, κρατώντας το κεφάλι του. Το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει κατηγορίες για τον πυροβολισμό κατά της Χάτσινς, που επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό της, παραμένει ανοιχτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις