Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Φραγκούλης – γονείς: “Ενιωθα ότι εγώ έφταιγα που χωριστήκαμε”
LIFESTYLE

Μάριος Φραγκούλης – γονείς: “Ενιωθα ότι εγώ έφταιγα που χωριστήκαμε”

Μάριος Φραγκούλης - γονείς: Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ανάδοχος γονέας.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Μάριος Φραγκούλης. Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη» όπου μίλησε τόσο για την επαγγελματική του πορεία όσο και για την προσωπική του ζωή, εκφράζοντας την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί. Αρχικά αναφέρθηκε στο πώς πέρασε το Πάσχα, φανερώνοντας ότι έφτιαξε εκείνος τη μαγειρίτσα. «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, σπιτικά, ήρεμα… Εγώ έφτιαξα τη μαγειρίτσα, πολίτικη συνταγή γιατί η γιαγιά μου είναι από την Κωνσταντινούπολη και έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε διάφορα μπαχαρικά», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

Στο πώς ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, δήλωσε: «Τα πρώτα τραγούδια που ερμήνευσα, ήταν δημοτικά. Ο Μίκης Θεοδωράκης με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και μου δίδαξε το Άξιον Εστί στο πιάνο του, νότα νότα», συμπληρώνοντας πως «όταν συνάντησα τον Μίκη, έτρεμαν τα πόδια μου». Στη συνέχεια, ο Μάριος Φραγκούλης αναφέρθηκε στην οικογένειά του. «Γεννήθηκα στη Ζιμπάμπουε και 4,5 ετών οι γονείς μου με έφεραν στην Αθήνα», δήλωσε στη συνέντευξή του, προσθέτοντας πως «η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν θεία μου. Με αγάπησε πολύ από την αρχή».

Για το ότι μεγάλωσε με τους θείους του, ο Μάριος Φραγκούλης είπε,

«Η συνθήκη πιστεύω ήταν ότι στην Αφρική ξεκινούσε το Απαρτχάιντ και όλα αυτά τα θέματα έφερναν τις οικογένειες σε δύσκολη θέση, χωριστήκαμε κάπως. Η μητέρα μου πήρε τον αδερφό μου και εγώ έμεινα στην Αθήνα. Οι γονείς μου με άφησαν στην Αθήνα όπου με μεγάλωσαν ο θείος και η θεία μου, κάτι που ήταν αρχικά για μερικούς μήνες. Τελικά τους είδα ξανά όταν ήμουν 8,5 ετών αλλά υπήρχε αυτή η ανάγκη να επιστρέψω στη μητέρα μου τον πρώτο καιρό».

«Υπήρχε και bullying στο σχολείο γιατί έλεγα, ”θα έρθει η θεία μου να με πάρει” και μου έλεγαν, ”έχεις θεία; Δεν έχεις μαμά;”. Η θεία μου μου στάθηκε πάρα πολύ. Της έλεγα ότι θέλω να τη λέω μητέρα και μου έλεγε πως έχω μητέρα και πως με αγαπάει. Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει οι γονείς μου, ότι κάτι έγινε και δεν ήρθαν να με πάρουν. Νόμιζα ότι εγώ έφταιγα που χωρίστηκε η οικογένειά μου, ένιωθα ότι έφταιγα εγώ πολλές φορές», τόνισε, φανερώνοντας πως ο ίδιος ήταν πολύ ζωηρό παιδί και αυθόρμητο, αγαπώντας το παιχνίδι.

Τέλος, ο Μάριος Φραγκούλης εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ανάδοχος γονέας. «Πιστεύω πάρα πολύ στην αναδοχή, ότι αυτό που μου δόθηκε από τους θείους μου ήταν ένα τεράστιο δώρο. Είναι κρίμα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα ίδρυμα, μακριά από ανθρώπους, να μεγαλώνουν μόνα τους. Θέλω να γίνω ανάδοχος γονέας. Θα του δώσω πολλή αγάπη», εξηγώντας πως «ό,τι έχω κερδίσει, θα το μοιραστώ με αυτό το παιδί. Δεν έχει καμία σημασία για εμένα αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Χαζομπαμπάς θα ήμουν», ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις