Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – δεύτερη ασυλία 18/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler – δεύτερη ασυλία 18/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler - δεύτερη ασυλία 18/4: Ανατροπή με τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιοι κερδίζουν την ασυλία;

Όλα άλλαξαν στο Survivor μετά την ένωση και οι ισορροπίες πλέον έχουν ταραχτεί. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/4) τη δεύτερη ασυλία στο Survivor και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Οι παίκτες έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν και άφησαν στην άκρη τις όποιες κόντρες τους. Όλα αυτά, όμως, για μία μέρα. Την Κυριακή 17 Απριλίου, το πάρτι τελείωσε και οι παίκτες επέστρεψαν στους στίβους μάχης! Η πρώτη ασυλία ολοκληρώθηκε με τους μπλε να παίρνουν τη νίκη και τους κόκκινους να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού για να αλληλοψηφιστούν.

Η Ναυσικά κέρδισε την ατομική ασυλία κι ο πρώτος υποψήφιος που βγήκε από την κάλπη ήταν προς έκπληξη όλων ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο αγρότης ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, αλλά και από τους φίλους του, με την Ασημίνα να τον δίνει στην ψύχρα.

Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Η δεύτερη ασυλία είναι γεγονός κι οι παίκτες ρίχνονται στη μάχη. Όλοι παλεύουν με πάθος και ένταση για την παραμονή τους στο Survivor. Ποιος θα πάρει τη δεύτερη ασυλία; Σύμφωνα με τα Spoiler, η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα σήμερα (18/4) στο Survivor είναι οι κόκκινοι. Η ομάδα δε θα κάνει τη “χάρη” στους αντίπαλους κι έτσι θα βάλει τα δυνατά της για να πάνε ως θεατές στο αποψινό συμβούλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις