Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

08

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσγείωση θρίλερ Ρόδος: Τεράστια ταλαιπωρία – Μάχη με τους ανέμους
ΕΛΛΑΔΑ

Προσγείωση θρίλερ Ρόδος: Τεράστια ταλαιπωρία – Μάχη με τους ανέμους

Προσγείωση θρίλερ Ρόδος: Ο πιλότος αφού έκανε αρκετούς γύρους πάνω από το αεροδρόμιο, προσπάθησε να προσγειωθεί αντιμετωπίζοντας τους πολύ ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στη περιοχή

Ο πιλότος ενός αεροπλάνου με προσπάθεια επιχείρησε να το προσγειώσει πάρα τους θυελλώδεις ανέμους όμως την τελευταία στιγμή, πριν οι ρόδες πατήσουν στο έδαφος, άλλαξε γνώμη. Πρόκειται για πτήση της φινλανδικής εταιρείας Finn Air με προορισμό τη Ρόδο. Αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού αργά χθες το απόγευμα, ωστόσο. όπως θα δείτε στο βίντεο του Πρώτο Θέμα αυτό κατέστη αδύνατο.

Ο πιλότος αφού έκανε αρκετούς γύρους πάνω από το αεροδρόμιο, προσπάθησε να προσγειωθεί αντιμετωπίζοντας τους πολύ ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στη περιοχή. Ενώ φαίνεται πως θα τα καταφέρει, την ύστατη στιγμή αποφασίζει το αντίθετο.

Η ταλαιπωρία των δεκάδων επιβατών είχε και συνέχεια. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά λίγο αργότερα στο αεροδρόμιο της Κω και αργά τη νύχτα πέταξε για τη Ρόδο όπου και κατάφερε τελικά να προσγειωθεί γύρω στις 23.30.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις