Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 15/4: Μεγάλη μάχη για την δοκιμασία αποχώρησης
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 15/4: Μεγάλη μάχη για την δοκιμασία αποχώρησης

MasterChef 6 trailer 15/4: Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής.

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής (15/04), μέσα από τη συχνότητα του Star. Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η κόκκινη ομάδα έχασε την ομαδική δοκιμασία και έτσι έπρεπε να διαγωνιστεί σε έναν αγώνα τόσο ταχύτητας όσο και δεξιοτεχνίας για τη Δοκιμασία Ασυλίας, λίγο πριν τη διαδικασία ψηφοφορίας. Οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν 50 ντολμαδάκια σε 21 λεπτά. Όποιος θα τελείωνε πρώτος θα κέρδιζε και την πολυπόθητη ασυλία. Τελικά, νικήτρια αναδείχτηκε η Ελπίδα, η οποία νιώθει ασφαλής για την παραμονή της στον διαγωνισμό.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι κόκκινοι ετοιμάζονται για μια κρίσιμη ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει ποιοι θα βγουν στον “τάκο”. Η ένταση είναι μεγάλη, με τους παίκτες να βρίσκονται στα “κάγκελα”. Όπως βλέπουμε στο trailer, κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των προσπαθειών, οι κριτές είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με ένα από τα πιάτα. Ποιος ή ποια θα εγκαταλείψει τον μαγειρικό διαγωνισμό του Star;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις