Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπαίντεν χειραψία: Το στιγμιότυπο που προκάλεσε σχόλια
ΚΟΣΜΟΣ

Μπαίντεν χειραψία: Το στιγμιότυπο που προκάλεσε σχόλια

Μπαίντεν χειραψία: Οι περίεργες κινήσεις μετά την ομιλία Ομπάμα

Προβληματισμό, απορίες, αλλά και πολλά ερωτήματα προκάλεσε η κίνηση του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στην οποίο φαίνεται σαν να χαιρετάει τον… αέρα! Ο Τζο Μπάιντεν την Πέμπτη, αφού τελείωσε την ομιλία του για τη συνεχιζόμενη κρίση της εθνικής εφοδιαστικής αλυσίδας, «πάγωσε» παρευρισκόμενους και τηλεθεατές όταν γύρισε και έβγαλε το χέρι του σαν να ήθελε να κάνει χειραψία, ωστόσο δεν υπήρχε κανείς δίπλα. Ενδεικτικά είναι τα πλάνα από την εκδήλωση της Πέμπτης που δείχνουν τον Μπάιντεν να ολοκληρώνει την ομιλία του με τη φράση «Ο Θεός να σας ευλογεί όλους», προτού γυρίσει προς τα δεξιά του και ενώ φαίνεται να λέει κάτι στο… κενό απλώνει το χέρι του για να χαιρετήσει, χωρίς να υπάρχει κανείς γύρω του.

Σημειώνεται ωστόσο πως στο βίντεο δεν είναι ξεκάθαρο αν όντως προτάσσει το χέρι για να κάνει χειραψία ή αν απλώς απλώνει το χέρι μιλώντας σε κάποιον που βρίσκεται στο κοινό.

Η χειραψία Μπαίντεν που προκάλεσε σχόλια

Ωστόσο οι κινήσεις του Προέδρου Μπάιντεν, μετά την ομιλία του, προκάλεσαν διάφορα σχόλια στα social media, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι έδειχνε αποπροσανατολισμένος. Μάλιστα το περιστατικό αυτό έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι προκειμένου να του ασκήσουν κριτική. Μάλιστα ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από το Τέξας Τεντ Κρουζ, έγραψε στο twitter «Μόλις ο Μπάιντεν ολοκλήρωσε την ομιλία του, γύρισε και προσπάθησε να κάνει χειραψία με τον αέρα και στη συνέχεια κοιτούσε μπερδεμένος γύρω του».

Οι περίεργες κινήσεις μετά την ομιλία Ομπάμα

Το νέο επεισόδιο με τον 79χρονο πρόεδρο των ΗΠΑ έρχεται να προστεθεί σε όσα σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα όταν και πάλι ο Τζο Μπάιντεν φαινόταν αποπροσανατολισμένος σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα το περιστατικό σημειώθηκε παρουσία του πρώην Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το αξίωμα. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο Μπάρακ Ομπάμα καταχειροκροτήθηκε μετά την ομιλία του, στη συνέχεια συνομίλησε με κάποιους από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, ενώ την ίδια στιγμή ο πρόεδρος Μπάιντεν περιφερόταν και έμοιαζε να βρίσκεται σε σύγχυση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις