Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρκουλάκης για Metoo: Ο χειρισμός του δημιούργησε παρατράγουδα
LIFESTYLE

Μαρκουλάκης για Metoo: Ο χειρισμός του δημιούργησε παρατράγουδα

Μαρκουλάκης για Metoo: "Κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι όλο αυτό είναι και μια ευκαιρία να αναδειχτούν σε ιερείς"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο περιοδικό ΟΚ! όπου μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #metoo. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραδέχθηκε πως “υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στον χώρο του θεάτρου με τα γεγονότα του #metoo. Μαζί με τα κλειστά θέατρα λόγω πανδημίας έφερε σε πολλούς από εμάς –σίγουρα σε μένα– μια πολύ περίεργη ψυχική διάθεση. Και λόγω του χειρισμού από μια μερίδα ανθρώπων προκάλεσε ένα τοξικό κλίμα μέσα στο θέατρο και στις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους, που στην πραγματικότητα δεν είχαν κάτι να χωρίσουν”.

“Κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι όλο αυτό είναι και μια ευκαιρία να αναδειχτούν σε ιερείς ή ιέρειες ενός αγώνα, ας πούμε. Η εποχή όπου κάποια πράγματα μπορούσαν να γίνουν επιτρεπτά ή τέλος πάντων να μη μιλάμε για αυτά αλλάζει και έρχεται η εποχή όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να διεκδικήσει πλέον το δικαίωμά του να πηγαίνει στην εργασία του και να επιστρέφει από αυτή γεμάτος χαρά και δημιουργικότητα. Και να μην κινδυνεύει να κακοποιηθεί κανένας από κανέναν. Κι αυτό όχι μόνο στο θέατρο, σε κάθε εργασιακό χώρο”.

“Και δεν υπάρχει άνθρωπος του θεάτρου που να διαφωνεί με αυτό το αξίωμα. Ο χειρισμός όμως δημιούργησε μια σειρά από παρατράγουδα” είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη συνέντευξη του.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις