Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 10χρονη Νέα Σμύρνη: Καλούν σε εξηγήσεις τους δασκάλους της μικρής
ΕΛΛΑΔΑ

10χρονη Νέα Σμύρνη: Καλούν σε εξηγήσεις τους δασκάλους της μικρής

10χρονη Νέα Σμύρνη: Τα καμένα χέρια που δεν είδαν - Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα αντίγραφα της δικογραφίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 47χρονος άνδρας ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση της 10χρονης κόρης του στη Νέα Σμύρνη.

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν μεριμνήσει ώστε να κινηθεί ταχύτατα η διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται και δέχεται τις φροντίδες των γιατρών.

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα αντίγραφα της δικογραφίας

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα έχουν μπει αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι, καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος και εγκαύματα στα χέρια της. Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο. Φωτογραφία από τη φρικτή κακοποίηση του παιδιού, με τα εγκαύματα στα χέρια, πόσταρε στο facebook η Σοφία Βαγενά, πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η ιστορία που αποκαλύφθηκε είναι από τις πιο φρικτές και ειδεχθείς. Ο 47χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη του και όταν το παιδί διαμαρτυρόταν το βασάνιζε. Ενα από τα βασανιστήρια ήταν να καίει τις παλάμες των χεριών του παιδιού. Και είναι να απορεί κανείς πώς τα σημάδια αυτά δεν τα είδαν νωρίτερα οι δάσκαλοι που έρχονται σε καθημερινή επαφή με το παιδί, ώστε να καταγγείλουν το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις