Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Περιφέρεια Αττικής: Προστασία του Ποικίλου όρους
ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Αττικής: Προστασία του Ποικίλου όρους

Περιφέρεια Αττικής: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την προστασία και ανάδειξη φυσικών και περιβαλλοντικών προορισμών όπως είναι το Ποικίλο όρος».

Τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τα μονοπάτια και το φυσικό τοπίο του Ποικίλου όρους είχαν εκατοντάδες πολίτες και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πετρούπολης, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον αγώνα «Poikilo Rocky Mountain» ο οποίος πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Την εκκίνηση του αγώνα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ενώ παρόντες ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Α. Λεωτσάκος, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Σ. Βλάχος, η Εντεταλμένη σε θέματα Αθλητισμού Περιφερειακή Σύμβουλος Μ. Βάρσου, ο πρώην Δήμαρχος Δ. Καλογερόπουλος, η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εθελοντές,εκπρόσωποι φορέωνκαι συλλόγων, αθλητές και πολίτες. Με αφορμή τον αγώνα ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης ευχαρίστησε το δήμο για τη συνεργασία,όπως και τον κ. Λεωτσάκο, την κ. Βάρσου και τη κ. Γαλλανοπούλου καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

 

«Σήμερα, αυτή την ηλιόλουστη μέρα, μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη φυσική ομορφιά του Ποικίλου Όρους και πλήθος πολιτών να ανακαλύψει αθλούμενο μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς. Φυσικά τοπία και μοναδικές οάσεις στην Αττική, όπως είναι η συγκεκριμένη, έχουν την ανάγκη της προστασίας μας. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την προστασία και ανάδειξη φυσικών και περιβαλλοντικών προορισμών όπως είναι το Ποικίλο όρος. Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα, τους εθελοντές, τους αθλητές, τα νέα παιδιά και τους πολίτες που έλαβαν μέρος. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας κάνουν να αισθανόμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις