Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα δολοφονία: Στηρίζει την αδερφή της η Δήμητρα Πισπιρίγκου
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα δολοφονία: Στηρίζει την αδερφή της η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Πάτρα δολοφονία: «Η Ρούλα δεν βγήκε ποτέ από το νοσοκομείο, ούτε ρούχα δεν είχε πάρει μαζί της. Πού θα μπορούσε να είχε κρύψει το φάρμακο;».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της φερόμενης ως δολοφόνου της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA στηρίζει απόλυτα την αδερφή της. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι ακόμα και τώρα δεν πιστεύει πως η 33χρονη είναι ένοχη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. «Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εμμονικοί. Θέλανε ένα εξιλαστήριο θύμα, ε, δεν υπήρχε άλλο. Αν ήταν ο Μάνος εκείνη τη στιγμή εκεί, θα ήταν ο Μάνος, αν ήμουν εγώ θα ήμουν εγώ, αν ήσουν εσύ θα ήσουν εσύ», λέει χαρακτηριστικά ρίχνοντας το φταίξιμο στους δημοσιογράφους.

Ενώ, στη συνέχεια σχετικά με την ουσία που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης, «η λέει  Ρούλα, όταν βγήκε το παιδί από εδώ, από τη ΜΕΘ για να πάει στο «Αγλαΐα Κυριακού» ακολουθούσε από πίσω το ασθενοφόρο με τον Μάνο. Την άφησε στο νοσοκομείο, πήρε ο Μάνος όλα τα φάρμακα της Τζωρτζίνας και τα ρούχα γιατί είπαν ότι θα τα δίνουν αυτοί, κατέβηκε ο Μάνος πάλι στην Πάτρα και πέντε μέρες, τέσσερις…πόσες ήταν το παιδί μέσα; Η Ρούλα δεν ξανα βγήκε από το νοσοκομείο. Πού το είχε κρύψει, ό,τι και να είχε πάρει. Πού ήταν, τί ήταν; Δεν ξέρω τι έχει τελειώσει η αδερφή μου και τα έκρυβε τόσο καλά; Ούτε ρούχα δεν είχε μαζί της, φόραγε τα ίδια ρούχα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις