Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 1/4: Ποιος θα επιστρέψει στο σπίτι;
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 1/4: Ποιος θα επιστρέψει στο σπίτι;

MasterChef 6 trailer 1/4: Γρηγόρης ή Στέφανος; Στέφανος ή Γρηγόρης; Όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια και ένας θα είναι ο παίκτης που θα επιστρέψει στο σπίτι.

H δεύτερη φάση των μαγειρικών μονομαχιών με στόχο την επιστροφή των παικτών που είχαν αποχωρήσει από το MasterChef, συνεχίστηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 31 Μαρτίου. Την Τετάρτη 30 Μαρτίου κερδισμένη βγήκε η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία πήρε την πρώτη ποδιά για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που είχε βγει δεύτερος, είχε στα χέρια του σημαντικά πλεονεκτήματα για να καθορίσει την επόμενη φάση των αποψινών μονομαχιών. Από τη μονομαχία του Νίκου Μπέρκα και του Γρηγόρη Γιαννόπουλου την ποδιά έλαβε ο πρώτος. Δεύτερος παίκτης που έλαβε την ποδιά ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος μονομάχησε με τον Στέφανο Σαμανή. Η τρίτη επιστροφή ήταν αυτή της Βασιλικής Δροσάτου έναντι της Αναστασίας Ντμίτρουκ.

Πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες στο σπίτι με αυτές τις επιστροφές; Σήμερα είναι η τελευταία δοκιμασία που θα κρίνει ποιος θα είναι εκείνος που θα επιστρέψει στο σπίτι. Γρηγόρης ή Στέφανος; Στέφανος ή Γρηγόρης; Όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν καθοριστικές αστοχίες που θα στοιχίσουν την καλή βαθμολογία του πιάτου και κατ’ επέκταση την πολυπόθητη ποδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις