Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρις Ροκ – Γουίλ Σμιθ Όσκαρ: Το σχόλιο του Χωμενίδη για το αναπάντεχο χαστούκι
ΕΛΛΑΔΑ

Κρις Ροκ – Γουίλ Σμιθ Όσκαρ: Το σχόλιο του Χωμενίδη για το αναπάντεχο χαστούκι

Κρις Ροκ - Γουίλ Σμιθ Όσκαρ: Στο χαστούκι, που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή των Βραβείων Όσκαρ, Κρις Ροκ, αναφέρθηκε και ο Χρήστος Χωμενίδης.

Στο χαστούκι, που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή των Βραβείων Όσκαρ, Κρις Ροκ, αναφέρθηκε και ο Χρήστος Χωμενίδης. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός συγγραφέας σχολίασε το περιστατικό, που σημάδεψε την 94η τελετή των Βραβείων και πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν συζητώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, για το εάν επρόκειτο για χυδαία προσβολή ή ατυχές αστείο ή ίσως ακόμα και για καθαρή παρεξήγηση. Ένα πιστεύω ωστόσο ακράδαντα. Πως ένας άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος και να έρθει στα χέρια, και να φάει ξύλο και να ρίξει ξύλο υπερασπιζόμενος τη γυναίκα που συνοδεύει. Όχι βεβαίως από ιδιοκτησιακή αντίληψη. Αλλά από ένα αρχαίο αίσθημα τιμής. Ανδρείας. Ας μη φοβόματε τις λέξεις, λεβεντιάς. Που αν χαθεί, θα καταντήσουμε άχθος αρούρης.-»

Πάντως, «ειδικοί» του Χόλιγουντ δεν αποκλείουν να… ζητηθεί πίσω το βραβείο από τον ευέξαπτο 53χρονο, μετά την επίθεση στον παρουσιαστή.  Όλα τα διεθνή ΜΜΕ αναπαράγουν σήμερα non stop τη σκηνή που ο  53χρονος πρωταγωνιστής του «Independence Day» βγήκε εκτός εαυτού, όταν ο κωμικός Κρις Ροκ (που εκείνη την ώρα προλόγιζε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ) κορόιδεψε το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιτ, η οποία πάσχει από αλωπεκία. Το αστείο του Ροκ που παρέπεμπε στην ταινία GI Jane (στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη) προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Σμιθ, με βιαιοπραγία και βρισιές, που σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Εμβρόντητος ο παρουσιαστής

Όπως φαίνεται πάντως καθαρά στο βίντεο, ο Σμιθ αρχικά γελούσε με το αστείο, και είναι η Τζέιντα που αντιδρά στο σχόλιο. Ο 53χρονος ηθοποιός σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον εμβρόντητο παρουσιαστή, ο οποίος αντέδρασε με εξαιρετική ψυχραιμία. Δεν ανταπέδωσε το χτύπημα και προσπάθησε να αστειευτεί. Η παράξενη σκηνή προκάλεσε αρχικά αμηχανία στο κοινό και ορισμένα γέλια, αφού δεν ήταν ξεκάθαρο αν επρόκειτο για σκηνοθετημένο σκετς ή για πραγματική επίθεση από τη μεριά του Σμιθ.

Το συμβάν όπως δεν τελείωσε εκεί, αφού όταν επέστρεψε στη θέση του ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ δύο φορές «να μην ξαναπιάσει τη γυναίκα του στο κ@λο-στομα του», ενώ ο παρουσιαστής προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα για να συνεχιστεί η κανονική ροή της απονομής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις