Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor νέος παίκτης: Ποιος ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Survivor νέος παίκτης: Ποιος ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Survivor νέος παίκτης: Τέσσερις νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Για άλλη μια φορά αναμένεται να αλλάξουν οι ισορροπίες στο Survivor 2022. Τέσσερις νέοι παίκτες αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και να ανακατέψουν την τράπουλα. Σύμφωνα με τη Μαρία Αντωνά και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο ένας από αυτούς θα είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος ο οποίος ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να μπει στην μπλε ομάδα. Ο 24χρονος Νίκος με ύψος 1,90, κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας, και διακρίθηκε στον διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International, που πραγματοποιήθηκε στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Οπως ανέφερε η ίδια ο Νίκος Αντωνόπουλος σπουδάσει ιστορία και αρχαιολογία και μάλιστα είχε δηλώσει συμμετοχή και στον τρίτο κύκλο του GNTM. Ωστόσο όταν τον κάλεσαν για casting τελικά δεν κατάφερε να πάει. Οι τέσσερις παίκτες που θα μπουν στο Survivor θα είναι και οι τελευταίοι για τον φετινό κύκλο.

Survivor 2022: Η έκπληξη για το πάρτι της ένωσης ξεσηκώνει τους παίκτες

Στο μεταξύ, ανατρεπτικό θα είναι το επεισόδιο του Survivor 2022 που θα δούμε το Σάββατο.

Η φιλία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάνας Αβραμάκη φαίνεται πως φτάνει στο τέλος με σκληρές δηλώσεις και από τις δύο παίκτριες.

Μία μεγάλη έκπληξη, όμως, περιμένει τους παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως η ομάδα που θα νικήσει στο αγώνισμα επάθλου θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης του τουρκικού Survivor και θα ακούσει ζωντανά έναν γνωστό καλλιτέχνη της γειτονικής χώρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις