Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αιγάλεω – θεία πέταξε τα ανίψια από το μπαλκόνι: Δικογραφία σε βάρος της 42χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω – θεία πέταξε τα ανίψια από το μπαλκόνι: Δικογραφία σε βάρος της 42χρονης

Αιγάλεω - θεία πέταξε τα ανίψια από το μπαλκόνι: Άγνωστοι οι λόγοι της πράξης της

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 42χρονη, η οποία πέταξε τα δύο ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι υπερυψωμένου ισογείου στην περιοχή του Αιγάλεω. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν έλαβε χώρα στις 10.10 το πρωί της Παρασκευής, όταν ξαφνικά η 42χρονη βγήκε στο μπαλκόνι, πέταξε κάτω τα παιδάκια και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.

Το ένα παιδί είναι αγόρι ηλικίας πέντε ετών και το άλλο παιδί είναι κορίτσι ηλικίας δύο ετών. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο «Παίδων». Εκεί διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Συγκεκριμένα είχαν καρούμπαλα και έτσι λίγη ώρα αργότερα πήραν εξιτήριο. Ο τρόπος με τον οποίο πέταξε τα παιδιά στο κενό η θεία τους φαίνεται ότι ήταν τέτοιος που ευτυχώς δεν τους προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε στο «Θριάσειο» Νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια. Η γυναίκα είναι αλβανικής καταγωγής και πάσχει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από ψυχιατρικά προβλήματα. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσειο, φρουρούμενη από άντρες της Ασφάλειας.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω που έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις