Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / UEFA: Όριο στα έξοδα για αγορά παικτών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA: Όριο στα έξοδα για αγορά παικτών

UEFA: Τέλος στο Financial Fair Play βάζει η UEFA και φέρνει πρόταση για 70% του εισοδήματος τους σχετικά με τα έξοδα για την αγορά παικτών.

Η UEFA ετοιμάζετια να βάλει τέλος στο Financial Fair Play και να φέρνει νέα πρόταση, προκειμένου να κάνει τις ομάδας να μη δαπανούν τεράστια ποσά για την αγορά ποδοσφαιριστών. Και αυτή δεν είναι άλλη από το 70% όριο στα έξοδα των συλλόγων από εδώ και στο εξής. Έτσι αναφέρει η ιστοσελίδα των nytimes.com, που επίσης κάνει λόγο για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έρχονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να περιορίσουν τις δαπάνες των ομάδων και να εμποδίσουν τους πλουσιότερους συλλόγους να αγοράζουν ότι θέλουν.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι διοικούντες της UEFA έχουν έρθει σε συνομιλίες με αντιπροσωπία από μεγάλους συλλόγους για ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα αντικαθιστά το λεγόμενο financial fair play. Από εδώ και πέρα οι δαπάνες των ομάδων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν το 70 τοις εκατό του εισοδήματός τους. Οι κανόνες θα προστεθούν στο βιβλίο κανόνων της UEFA μετά από ψηφοφορία του εκτελεστικού συμβουλίου στις 7 Απριλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις