Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο – πόλεμος: Πώς έμαθε η παίκτρια του Survivor τι συμβαίνει στην Ουκρανία
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο – πόλεμος: Πώς έμαθε η παίκτρια του Survivor τι συμβαίνει στην Ουκρανία

Κάτια Ταραμπάνκο - πόλεμος: Το μοντέλο που έχει γεννηθεί στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στη Μαριούπολη, φιλοξενήθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι»

Στο πώς έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο Survivor 2022, μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο που έχει γεννηθεί στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στη Μαριούπολη, φιλοξενήθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στο πλατό έπειτα από τη νόσηση με κορωνοϊό. Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για τη δεύτερη παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης και -μεταξύ άλλων- δήλωσε πως ήθελε να μείνει κι άλλο στο Survivor. «Είχα ακόμα τόσα πολλά να δώσω, είχα βρει τα πατήματά μου, τους στόχους μου, δεν ξέρω γιατί έφυγα. Προσπαθώ ακόμα να βρω τι πήγε λάθος», παραδέχθηκε.

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι δικοί μου είναι στη Μαριούπολη -Δεν το χωρά ο εγκέφαλός μου ότι έχουμε πόλεμο

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στον πόλεμο στη χώρα που γεννήθηκε, την Ουκρανία. «Έχω τους δικούς μου στη Μαριούπολη. Γεννήθηκα στη Μαριούπολη. Οι συγγενείς μου είναι εκεί: οι δύο γιαγιάδες μου, η ξαδέλφου μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου», σημείωσε. «Το έμαθα λίγο πριν βγω», είπε στον Νίκο Μουτσινά, για να προσθέσει: «Πολύ σωστά, με είχε ενημερώσει διακριτικά η παραγωγή, ότι γίνεται αυτό όλα καλά. Μπαίνω σταδιακά στο internet και στην τηλεόραση να δω τι συμβαίνει. Δεν το χωρά ο εγκέφαλός μου ότι έχουμε πόλεμο. Οι δικοί μου είναι ΟΚ». Μάλιστα, ο πόλεμος στην Ουκρανία την έκανε να βρίσκεται στο 50-50 εάν θα έφευγε από το Survivor, εκφράζοντας παράλληλα και την αγωνία που είχε εκείνη την περίοδο για τα συγγενικά της πρόσωπα.

Νίκος Μουτσινάς: Είχα την «Όμικρον 2» -Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο «Καλό Μεσημεράκι» μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά: «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε;». Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις πέντε μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την “Όμικρον 2” και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μικρύναν όπως στη “Δέλτα”»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις