Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπερλουσκόνι γάμος: Η κόντρα, η τελετή και το παρασκήνιο
ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι γάμος: Η κόντρα, η τελετή και το παρασκήνιο

Μπερλουσκόνι γάμος: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε την αγαπημένη του και τα παιδιά του ανησυχούν για την περιουσία

Περίπου 50 προσκεκλημένοι βρέθηκαν στην ανταλλαγή όρκων του πρώην πρωθυπουργού με την 32χρονη Μαρτίνα Φασίνα. Όπως μεταδίδει ο Telegraph, τα πέντε ενήλικα παιδιά του Μπερλουσκόνι ανησυχούν στην προοπτική πιθανών απαιτήσεων της Φασίνα για μερίδιο στην περιουσία των 6,5 δισεκατομμυρίων ευρώ του πατέρα τους.

Η κα Fascina, η οποία είναι βουλευτής του κεντροδεξιού κόμματος Forza Italia του Μπερλουσκόνι είναι «προσβεβλημένη και οργισμένη που δεν θα γίνει κανονική τελετή», σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Δύο από τα παιδιά απείχαν επιδεικτικά από την τελετή, που έγινε στην ιστορική Villa Gernetto στο Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου.  Τα τελευταία δύο χρόνια, η Φασίνα συζεί με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία από τότε που εκείνος χώρισε με την προηγούμενη σύντροφό του, την 36χρονη Φρανσέσκα Πασκάλε.

Στο «φεστιβάλ αγάπης», όπως ονομάστηκε, έδωσαν το «παρών» φίλοι και συνεργάτες από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο. Το κέτερινγκ ανέλαβε το πασίγνωστο, υπερπολυτελές εστιατόριο Vittorio που προσφέρει γεύματα έναντι 330 ευρώ ανά άτομο.  Η τελετή πραγματοποιείται σε μία περίοδο ο Μπερλουσκόνι παραμένει δικαστικά εμπλεκόμενος στην υπόθεση των πάρτι bunga bunga και κατηγορείται ότι δωροδόκησε κοπέλες του θεάματος για να καταθέσουν ψευδή στοιχεία στο δικαστήριο σχετικά με τη φύση των διαβόητων συγκεντρώσεων που διοργάνωνε πριν από μια δεκαετία, με στριπτίζ γύρω από ένα άγαλμα του Πρίαπου, του θεού της γονιμότητας.

Ο Μπερλουσκόνι ήταν ακόμα πρωθυπουργός τον καιρό των πάρτι στη Villa San Martino, το σπίτι του έξω από το Μιλάνο. Σε προηγούμενη δίκη είχε κατηγορηθεί πως είχε πληρώσει για σεξ μία ανήλικη χορεύτρια. Τελικά απαλλάχθηκε από την κατηγορία, όταν το δικαστήριο απεφάνθη πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν γνώριζε ότι η χορεύτρια ήταν κάτω των 18 ετών.

Με πληροφορίες από Telegraph

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις