Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αδερφή Mad Clip: Η Άσπα τραγουδά και το TikTok την αποθεώνει
LIFESTYLE

Αδερφή Mad Clip: Η Άσπα τραγουδά και το TikTok την αποθεώνει

Αδερφή Mad Clip: Ακούστε το teaser από το τραγούδι, που ανάρτησε μέσα από το προφίλ της στο TikTok η αδερφή του αδικοχαμένου τράπερ

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Mad Clip, η αδερφή του, Άσπα, φαίνεται να έχει κερδίσει το κοινό με τη φωνή της. Πιο συγκεκριμένα, η ανερχόμενη τραγουδίστρια, έδωσε μία γεύση από το νέο της κομμάτι στην κοινότητα του TikTok, με τίτλο «Όλα στάχτη», κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι περισσότεροι από τους χρήστες της πλατφόρμας, άφησαν θετικά σχόλια για το τραγούδι της. Η κοπέλα δεν είναι άγνωστη στους θαυμαστές της τραπ σκηνής, αφού στο παρελθόν, ο Madclip είχε «συστήσει» στο κοινό του μέσα από ένα βίντεο.

@aspa.official Όλα στάχτη! #fyp #mpesfy #foryoupage #aspa #stahti #goldenrecords #tiktokgreece #greekmusic #viral #trend #studio #xyzbca #soon #denmenoiazei ♬ πρωτότυπος ήχος – Aspa.Official

«Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου»

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Mad Clip είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, όπου ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και άκουγε την Άσπα να τραγουδά σε ρυθμούς τραπ. «Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου», έλεγε ο Mad Clip, δείχνοντας της υποστήριξή του στα πρώτα βήματα της Άσπας στο τραγούδι.

Ο θάνατός του σόκαρε τους πάντες

Η είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ, τον Σεπτέμβριο του 2021 έραψε μαύρη σελίδα στην ελληνική showbiz, με πολλούς από τους συναδέλφους του και όχι μόνο, να εκφράζουν τη λύπη τους για τον χαμό του. Ο 34χρονος, τράπερ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 2ης Σεπτεμβρίου, μετά από τροχαίο δυστύχημα, στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις