Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να μην πέφτουν τα ρούχα από τις κρεμάστρες: Τρία tips για να μην γλιστράνε
PLUS

Πώς να μην πέφτουν τα ρούχα από τις κρεμάστρες: Τρία tips για να μην γλιστράνε

Πώς να μην πέφτουν τα ρούχα από τις κρεμάστρες: Εύκολα, σχεδόν ανέξοδα

Είναι πολύ σπαστικό όταν προσπαθείς να τοποθετήσεις το ρούχο στην κρεμάστρα κι αυτό να μη στέκεται με τίποτα στη θέση του! Στην αγορά ξέρουμε ότι υπάρχουν ειδικού τύπου κρεμάστρες με αντιολισθητική επίστρωση. Με τους παρακάτω τρεις τρόπους όμως θα μπορείς να μετατρέψεις κάθε κρεμάστρα της ντουλάπας σου σε αντιολισθητική. Εύκολα και οικονομικά. Και θα σταματήσεις να εκνευρίζεσαι κάθε φορά που πέφτουν τα ρούχα από εκεί που τα έβαλες.

Με θερμή κόλλα σιλικόνης

Το πιστόλι σιλικόνης για χειροτεχνίες και κατασκευές έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμο και σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτήν! Τοποθέτησε μια στρώση θερμοκόλλας κατά μήκος της κρεμάστρας κάνοντας ζιγκ ζαγκ. Άφησέ τη να στεγνώσει πλήρως και η κρεμάστρα είναι έτοιμη για χρήση.

Με λαστιχάκια

Άλλος τρόπος για να μη γλιστράνε τα ρούχα στις κρεμάστρες, αν δεν έχεις πιστόλι σιλικόνης, είναι με τα κλασικά λαστιχάκια συσκευασίας. Στερέωσε μερικά τέτοια λαστιχάκια γύρω από την κρεμάστρα στο σημείο του ώμου και τα ρούχα σου θα παραμείνουν σταθερά. Κι όποτε δεν τα χρειάζεσαι, μπορείς να τα αφαιρέσεις.

Με τα πολύχρωμα συρματάκια χειροτεχνίας

Γνωστά και ως συρματάκια πίπας, θα τα βρεις σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Αυτά τα πολύχρωμα συρματάκια θα τα πλέξεις στην άκρη στο επάνω μόνο μέρος της κρεμάστρας και δεν θα ξαναδείς τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα σου πεταμένα στον πάτο της ντουλάπας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις