Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Τουβαλάρη – Πάνος Νάτσης: Μιλά πρώτη φορά μετά το δυστύχημα
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Τουβαλάρη – Πάνος Νάτσης: Μιλά πρώτη φορά μετά το δυστύχημα

Αλεξάνδρα Τουβαλάρη - Πάνος Νάτσης: Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ήταν μια από τις πιο στενές φίλες του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε πρώτη φορά on air για τον Πάνο Νάτση, καθώς και για το τι θα συμβεί με την παράσταση, μετά τον θάνατό του. Η τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού στις 29 Ιανουαρίου του 2022 προκάλεσε κύμα θλίψης και συγκίνησης, όχι μόνο στους οικείους του, αλλά και σε εκείνους, που είχαν συνεργαστεί μαζί του και τον εκτιμούσαν πολύ.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ήταν μια από τις πιο στενές φίλες του Πάνου Νάτση, μιας και είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”, ενώ τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστούσαν μαζί στην πολύ επιτυχημένη παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”. Η αγαπημένη ηθοποιός, πέρα από στενή συνεργάτιδα του Πάνου Νάτση, ήταν και πολύ καλή φίλη του, αφού μάλιστα το μοιραίο εκείνο βράδυ για την ζωή του, ο Πάνος Νάτσης γυρνούσε από το πάρτι γενεθλίων της.

«Είναι δύσκολο να συνεχίζεις την παράσταση χωρίς τον Πάνο»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έχει εκφράσει πολλές φορές την θλίψη της για τον άδικο χαμό του φίλου της, κυρίως μέσα από δημοσιεύσεις της στα social media, λέγοντας ότι δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Πριν από λίγες ώρες, η ίδια παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μιλώντας για την παράσταση, αλλά και το πως θα συνεχιστεί, τώρα που ο Πάνος Νάτσης δεν είναι πλέον στη ζωή.

Πολύ πιο συγκεκριμένη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ανέφερε: «Είναι δύσκολο να συνεχίζεις την παράσταση χωρίς τον Πάνο. Τι να λέμε; Φαντάζομαι είναι πιο δύσκολο για τη σύντροφό του. Οπότε όπως νιώθει καλύτερα, εγώ είμαι μαζί της να το εκφράσει. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση για τα γυρίσματα της σειράς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις