Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζβέρεφ ρακέτα: Αδιανόητο ξέσπασμα με βρισιές και χτυπήματα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζβέρεφ ρακέτα: Αδιανόητο ξέσπασμα με βρισιές και χτυπήματα

Ζβέρεφ ρακέτα: Εκτός εαυτού ο Γερμανός τενίστας. Αποβλήθηκε από το τουρνουά.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ φρόντισε για άλλη μία φορά να στρέψει πάνω του τα βλέμματα για λάθος λόγο. Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Γερμανός, αμέσως μετά την ήττα του στο διπλό με τον Βραζιλιάνο Μέλο (κέρδισαν με 6-2, 4-6, 10-6 οι Γκάσπουλ/Χελιοβάρα) κατευθύνθηκε προς τον πάγκο, αλλά σταμάτησε μπροστά στην θέση του διαιτητή και άρχισε να χτυπάει με μανία τα σκαλοπάτια που βρίσκονται στο κάθισμά του!

Μάλιστα το έκανε σε απόσταση εκατοστών από τα πόδια του διαιτητή, ο οποίος σήκωσε το πόδι του φοβούμενος ότι ο Γερμανός θα τον χτυπούσε! Ο Ζβέρεφ του φώναξε να «ανοίξει τα μάτια» του, διαμαρτυρόμενος προφανώς για κάποια φάση στην οποία θεώρησε ότι αδικήθηκε. Ο διαιτητής κατέβηκε από το stand αλλά ο Γερμανός το χτύπησε και πάλι με την ρακέτα του, σχεδόν πάνω στον διαιτητή, για να αποδοκιμαστεί τελικά έντονα από το κοινό.

Κι άλλο έντονο περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα

Νωρίτερα όμως, στο τρίτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 8-6, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για έναν πόντο βρίζοντάς τον χυδαία. Μάλιστα επέμενε και χτύπαγε την ρακέτα κάτω για να του δείξει το σημείο όπου έπεσε η μπάλα. Η έντονη διαμαρτυρία του και η ασέβεια στον διαιτητή έκανε τον κόσμο να αγανακτήσει. Ο Γερμανός τενίστας φώναζε χαρακτηριστικά: «Είναι 8-6 και η μπάλα είναι έξω.Είναι η δική σου γαμ@@@η γραμμή. Είσαι ένας γαμ.@@@ος ηλίθιος» είπε και το πρόστιμο αναμένεται να είναι τσουχτερό, όπως άλλωστε είχαμε δει πριν καιρό στον Ρώσο τενίστα.

Η άσχημη αυτή συμπεριφορά είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το Ακαπούλκο με συνοπτικές διαδικασίες. Το ξέσπασμά του έχει γίνει αμέσως viral στα σόσιαλ και όλοι ζητούσαν να αποβληθεί καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπάει με αυτόν τον τρόπο. Ξέφυγε για τα καλά και τρόμαξε τον διαιτητή που απομακρύνθηκε, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν ότι δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Έτσι, ο Γκόγιοβτσικ πέρασε άνευ αγώνα στα προημιτελικά με αποτέλεσμα να αλλάξει και το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας. Αυτό επηρέασε το ματς του Τσιτσιπά, που από το δεύτερο γήπεδο στις 4 τα ξημερώματα, το ματς του με τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ, μεταφέρεται στο κεντρικό γήπεδο και θα διεξαχθεί στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδος.

https://twitter.com/NosolohayFut_/status/1496367714197282816?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1496367714197282816%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FNosolohayFut_2Fstatus2F1496367714197282816widget%3DTweet

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις