Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

08

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελέτη – Λιάγκας: Τα «καρφιά» της παρουσιάστριας περί… αισθητικής
LIFESTYLE

Μελέτη – Λιάγκας: Τα «καρφιά» της παρουσιάστριας περί… αισθητικής

Μελέτη - Λιάγκας: Οι αιχμές της παρουσιάστριας on air.

Ακόμα μία φορά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα. Λίγο πριν το θέμα με το πάρτι έκπληξη της Ιλάειρας στον ίδιο, η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε τα «καρφιά» της στους… συναδέλφους που δε συμφωνούν με την αισθητική παρόμοιων θεμάτων. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε στον αέρα του Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής:

«Θα πάμε σε πάρτι που είμαστε καλεσμένοι μόνο εμείς, γιατί η αισθητική μας ταιριάζει, προφανώς. Θα κάνω έκκληση προς τους συναδέλφους των οποίων η αισθητική δεν ταιριάζει με τη δική μας αισθητική. Παρακαλώ πάρα πολύ, αν θεωρούν ότι δεν ταιριάζουμε στις αισθητικές μας να μην προβούν στην αναπαραγωγή του θέματος και σχολιασμό επί δεκαλέπτου. Αν γίνεται. Ναι; Οι υπόλοιποι ελεύθερα».

Απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή του Πρωινού, με τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το συγκεκριμένο θέμα

«Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο. ΤΟ μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει αυτό που λέμε μια μέση αισθητική και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται τώρα. Εγώ τρομάζω γιατί αν μια εκπομπή για να γεμίσει χρόνο τους προτείνει να κάνουν σεξ για να το δείξουμε κάτω από τα παπλώματα, πιστεύω θα πουν ναι. Εμείς είχαμε κάνει άλλη προσέγγιση του θέματος», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις