Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοσκοπήσεις ΝΔ 2020: Ο Κύρτσος “ξαναχτύπησε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκοπήσεις ΝΔ 2020: Ο Κύρτσος “ξαναχτύπησε”

Δημοσκοπήσεις ΝΔ 2020: Ο Γιώργος Κύρτσος αναρωτιέται μάλιστα εάν η ΝΔ σκοπεύει να αντιδράσει άμεσα ή θα περιμένει να πέσει στο 25%.

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε για άλλη μία φορά ο Γιώργος Κύρτσος, με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ να δηλώνει μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ότι το κυβερνόν κόμμα εμφανίζει πτωτικές τάσεις στις δημοσκοπήσεις. Αναρωτιέται μάλιστα εάν η ΝΔ σκοπεύει να αντιδράσει άμεσα ή θα περιμένει να πέσει στο 25%. “Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ΝΔ να υποχωρεί προς το φράγμα του 30%. Το επιτελείο σε σταυροδρόμι. Θα αντιδράσει στην κρίση τώρα η θα περιμένει να πέσει η ΝΔ από το 38% του καλοκαιριού προς το 25%; Να γνωρίζει ότι από τη διόρθωση μέχρι το αποτέλεσμα και την ανάκαμψη, μεσολαβεί κάμψη” έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Κύρτσος βρίσκεται σε αναντιστοιχία με την επίσημη γραμμή του Μαξίμου. Πριν λίγες μέρες, κατά τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο “γαλάζιος” ευρωβουλευτής επέκρινε τον χαρακτηρισμό “συμμορία” που έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στους δημοσιογράφους Βαξεβάνη και Παπαδάκου: “Λάθος ο χαρακτηρισμός από πρωθυπουργό, των Βαξεβάνη, Παπαδάκου σαν “συμμορία” ενώ η δίωξη είναι σε εξέλιξη. Ορολογία για μετά-σοβιετικές δικτατορίες, Δ. Βαλκάνια. Καμμία σχέση με φιλελευθερισμό, ΕΕ. Θα βρεθεί στο στόχαστρο ΕΕ εφόσον μάλιστα το Δημόσιο δεν έχει στραφεί κατά Novartis” γράφει.

Σε επικριτικό ύφος ο κ. Κύρτσος μίλησε για “τριανδρία Μαξίμου” που άφησε τον πρωθυπουργό να κάνει συγκρίσεις με το Μάτι, να καλύπτει “Φουρθιώτηδες”, να καταγγέλει “συμμορία”, και έκανε λόγο για “επιτελικό κατήφορο”.

Μπούμερανγκ η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ – Μητσοτάκης σε Τσίπρα για Novartis: “Ζητήστε συγγνώμη, αγκαλιάσατε μια συμμορία”

Ανέφερε συγκεκριμένα:

“Απορώ με τριανδρία Μαξίμου και συμβούλους του πολυτελούς οργανογράμματος. Με τους περισσότερους πολίτες στην πρέσα των προβλημάτων άφησαν τον Μητσοτάκη: Να κάνει συγκρίσεις με το Μάτι. Να καλύπτει “Φουρθιώτηδες”. Να καταγγέλει “συμμορία”,κα. Επιτελικός κατήφορος”.

Τέλος, αποτιμώντας τη συζήτηση στη Βουλή, ο Γιώργος Κύρτσος υποστήριξε ότι τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές, “συγκρούονται στον εικονικό τους κόσμο” που δεν έχει σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα των πολιτών:

“Με ελάχιστες εξαιρέσεις η 3ήμερη αναμέτρηση στη Βουλή έδειξε ότι κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές, συγκρούονται στον εικονικό τους κόσμο που δεν έχει σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα για τους περισσότερους πολίτες που διαμόρφωσαν με λάθη&παραλείψεις τους. Ιδιοτελής αστοχία”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις