Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Σκορδά σχέση: Η ερώτηση από καλεσμένη που τους έφερε σε δύσκολη θέση
LIFESTYLE

Λιάγκας – Σκορδά σχέση: Η ερώτηση από καλεσμένη που τους έφερε σε δύσκολη θέση

Λιάγκας - Σκορδά σχέση: Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η κουβέντα πήγε στην προσωπική ζωή της Δήμητρας Παπαδήμα, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για ποιον λόγο είχε χωρίσει από τον σύζυγό της.

Έναν απολαυστικό διάλογο με τη Δήμητρα Παπαδήμα είχαν στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Πιο συγκεκριμένα, όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η κουβέντα πήγε στην προσωπική ζωή της Δήμητρας Παπαδήμα, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για ποιον λόγο είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου. Τότε η Δήμητρα Παπαδήμα θέλησε να αντιστρέψει το ερώτημα και ρώτησε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα «Εσείς γιατί χωρίσατε ρε παιδιά;». «Εμείς χωρίσαμε και ζούμε σε διαφορετικά σπίτια. Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι», απάντησε στην ηθοποιό ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει «Και θα συνεχίσουμε να ζούμε σε άλλα σπίτια».

«Κακώς! Σας βλέπω πολύ ταιριαστούς», σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει «Στην εκπομπή, όχι στη ζωή! Στη ζωή γι’ αυτό χωρίσαμε». «Ωχ, ωχ!», είπε, στο τέλος, η ηθοποιός. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καλεσμένοι της εκπομπής αναρωτιούνται γιατί οι δύο παρουσιαστές πήραν διαζύγιο και έδωσαν τέλος στον γάμο τους. Πριν λίγους μήνες ο Στέλιος Ρόκκος τους είπε να τα ξαναβρούν γιατί είναι πολύ ταιριαστοί ενώ ο Θέμης Αδαμαντίδης αναρωτιόταν αν έπρεπε να ευχηθεί κάτι on – air, καθώς είχε την εντύπωση πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξαναπαντρεύονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις