Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρία παιδιά Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τρία παιδιά Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Τρία παιδιά Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει όλες τις εικασίες που αφορούν το θάνατο των τριών ανήλικων αδερφών.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση του θανάτου των τριών ανήλικων παιδιών στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια και συγκλόνισαν το πανελλήνιο με το άκουσμα της είδησης. Η αστυνομία προχώρησε στην ανακοίνωση έπειτα από την υπερβολική δημοσιότητα που έλαβε η είδηση με αποτέλεσμα να αναγράφονται διάφορα σενάρια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως υποστηρίζει η αστυνομία, γι’ αυτό και διαψεύδει όλες τις εικασίες που αφορούν το θάνατο των τριών ανήλικων αδερφών. Ακόμη, καλεί όλους να αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις έπειτα από τα επίσημα αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα: «Η ελληνική αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Απειλές δέχεται η οικογένεια των κοριτσιών

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι απειλές εναντίον της οικογένειας των κοριτσιών, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Κόττας. Σύμφωνα με τον ίδιο, εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν»!

Και δεν είναι το μοναδικό. «Εκατοντάδες είναι αυτοί που εξακολουθούν και γράφουν ό,τι τους κατέβει», υποστηρίζει ο δικηγόρος, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, ενώ διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές «αποκαλύπτουν» ένα ευαίσθητο δεδομένο, για μία γυναίκα και μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Εγκληματολογικό» της Ασφάλειας Αθηνών δεν έχει ακόμη ξεκινήσει τη διενέργεια καταθέσεων από γιατρούς. Οι γιατροί του Νοσοκομείου «Παίδων» θα κληθούν πρώτοι, καθώς η κατάθεσή τους αναμένεται να φωτίσει πολλές πτυχές της «σκοτεινής» αυτής υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις