Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανδρουλάκης καπουτσίνο: Ο… πασοκοκαφές!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης καπουτσίνο: Ο… πασοκοκαφές!

Ανδρουλάκης καπουτσίνο: Κατά τη στάση του σε περίπτερο γνωστής εταιρείας καφέ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε έναν καπουτσίνο που έγραφε πάνω "ΠΑΣΟΚ 22%".

Έναν καφέ με… πολιτικό μήνυμα κέρασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη HORECA. Σε στάση που έκανε σε περίπτερο γνωστής εταιρείας καφέ, ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε έναν καπουτσίνο που έγραφε πάνω “ΠΑΣΟΚ 22%”, με την ευχή η δημοσκοπική άνοδος που καταγράφεται για το κόμμα, να αποτυπωθεί και στις κάλπες. Ο κ. Ανδρουλάκης ξεναγήθηκε στην HORECA 2022 από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρίας, κ. Θανάση Παναγούλια.

“Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να συζητήσω με δεκάδες εκπροσώπους της εστίασης και του τουριστικού τομέα. Είναι πολύ κρίσιμο, αυτοί οι τομείς που έδειξαν υψηλή ανθεκτικότητα αυτά τα χρόνια της πανδημίας και που σήμερα βάλλονται από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, να τους στηρίξουμε, διότι δίνουν ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού ΑΕΠ” δήλωσε μετά την επίσκεψή του ο κ. Ανδρουλάκης προσθέτοντας:

“Πρέπει να υπάρχει μακροπρόθεσμο σχέδιο, κοιτώντας μπροστά, για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται και συγχρόνως διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας, ώστε με την αύξηση του τουρισμού στη χώρα, να έχουμε προστιθέμενη αξία και σε άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Αυτό πρέπει να είναι ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο το οποίο θα ανοίξει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και θα στηρίξει πολύ δυνατά την ελληνική κοινωνία στο μέλλον”.

Κέρασαν καπουτσίνο... "ΠΑΣΟΚ 22%" τον Νίκο Ανδρουλάκη στη HORECA [εικόνα]
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις