Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Metoo – Νένα Μεντή: «Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω, δεν θέλω να μιλήσω πριν…»
LIFESTYLE

Metoo – Νένα Μεντή: «Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω, δεν θέλω να μιλήσω πριν…»

Metoo - Νένα Μεντή: «Κάποιοι είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω, με κάποιους έχω δουλέψει μαζί τους, για κάποιους ξέρω και για άλλους όχι» δήλωσε η ηθοποιός

Η Νένα Μεντή μίλησε για την καριέρα της αλλά και το κίνημα #metoo. Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και δήλωσε μεταξύ άλλων: «δεν έχω μιλήσει καθόλου και ούτε θα μιλήσω. Όχι γιατί δεν έχω γνώμη και στάση και πίκρα μεγάλη, θα πω ότι άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου. Τίποτα άλλο. Κάποιοι είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω, με κάποιους έχω δουλέψει μαζί τους, για κάποιους ξέρω και για άλλους όχι».

Νένα Μεντή: Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 44 χρόνια, τα τελευταία 15 χρόνια μένουμε χώρια

«Όμως αυτό που κάθεται μέσα στον άνθρωπο και σε αυτό που λέμε ψυχή, μυαλό, ανάγκες, έρωτα, απαγορευμένο, ενοχές, κατεστημένο, εξουσία, κατάχρηση εξουσίας… Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω. Δεν είναι δικά μου στοιχεία, δεν τα ακουμπάω και δεν είναι βιωμένα. Έχω γνώμη, έχω γνώμη και για συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί τους ξέρω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πριν γίνουν τα δικαστήρια». «Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Είναι και κρίμα, μια ζωή έχουμε να ζήσουμε και δεν ξέρουμε και πότε θα τελειώσει. Ας κρατηθούμε λίγο» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις