Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ματίνα Παγώνη ΝΔ: Η ατάκα στον Ανδρέα Παπανδρέου
ΕΛΛΑΔΑ

Ματίνα Παγώνη ΝΔ: Η ατάκα στον Ανδρέα Παπανδρέου

Ματίνα Παγώνη ΝΔ: Η Ματίνα Παγώνη καλεσμένη του Ν. Χατζηνικολάου περιέγραψε πώς είχε γνωρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου εργαζόταν.

Άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της, όπως τη γνωριμία της με τον Ανδρέα Παπανδρέου στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν τότε, αποκάλυψε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξής που παραχώρησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου. “Ήμουν στο “Γεννηματάς” επιμελήτρια Β’, και εφημέρευα στην παθολογική κλινική. Ο Παπανδρέου νοσηλευόταν τότε στην καρδιολογική κλινική επί Κρεμαστινού. Δεν ήταν όλοι οι γιατροί του εκεί, ήμασταν οι εφημερεύοντες, οι θεράποντες ήταν στα σπίτια τους. Κάνει έναν πυρετό 39 και μέχρι να έρθουν οι γιατροί του, από το σπίτι φώναξαν την παθολόγο, πάω τον πλησιάζω και του λέω “πρόεδρε εγώ είμαι ΝΔ απλά ήρθα να σας δω”.

Και μου λέει έχουμε ωραίες γιατρίνες. Δεν έχει σημασία, μου τόνισε τι κάνεις, ποια ειδικότητα. Είπαμε για τον πυρετό και μετά μιλήσαμε για τα συνδικαλιστικά και μου λέει θα γίνεις μεγάλη συνδικαλίστρια στο λέω εγώ. Ούτε εγώ περίμενα ότι θα συναντιόμασταν, έτυχε εκείνο το βράδυ” ανέφερε.

Η προσωπική της ζωή και η απόφαση για την Ιατρική

Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή καθώς και στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά. “Είμαι παντρεμένη. Μόνος του ο σύζυγος κρατιέται στην αφάνεια. Δεν θέλει με τίποτα, δεν ασχολείται με τη δημοσιότητα, ακούει τις ειδήσεις μια χαρά, μέχρι εκεί. Όταν με βλέπει κάνει κριτική και μάλιστα πολύ σκληρή, αυτό είναι αλήθεια” σημείωσε η κ. Παγώνη.

Για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της σημείωσε δε ότι “ήμουν στη Λήμνο για το αγροτικό μου, δύσκολες εποχές, μάλιστα δεν υπήρχε και ταξί στο αεροδρόμιο για να πάω στο ξενοδοχείο. Ο σύζυγος μου ήταν διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου, το οποίο ανέλαβα από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκα στη Λήμνο και τον γνώρισα μετά”.

“Σχολιάστηκε η επιλογή μου να μην κάνω παιδιά. Εγώ είχα πει ότι από τη στιγμή που θα ασχοληθώ με την Ιατρική, η σκέψη μου ήταν και είναι ότι όταν θες να κάνεις ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώνουν οι γονείς και ιδιαίτερα η μητέρα τους” τόνισε. “Όταν λοιπόν εγώ ασχολήθηκα με την Ιατρική και έχω σκοπό να λείπω τόσες ώρες από το σπίτι, δεν έχει νόημα μια γυναίκα που θα έπαιρνα ή μια γιαγιά να μεγαλώνει το παιδί. Το παιδί έχει ανάγκη τη μητέρα του. Έτσι πίστευα γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Ήταν η έντιμη δική μου απόφαση. Το αποδέχτηκε και ο σύζυγος αφού το συζητήσαμε” πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις