Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής: Πάνω από 700 άτομα έκαναν δωρεάν rapid test
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής: Πάνω από 700 άτομα έκαναν δωρεάν rapid test

Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής: Σε 3 διαδοχικές δράσεις

Πάνω από 700 άτομα έκαναν δωρεάν rapid test σε 3 διαδοχικές δράσεις που οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε και σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου των Άνω Λιοσίων ο προληπτικός έλεγχος rapid test για την ανίχνευση κρουσμάτων κορωνοϊού, που οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών .

Την σημαντική αξία του προληπτικού ελέγχου υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, υποδεχόμενος στην πλατεία Δημαρχείου Άνω Λιοσίων τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο. Ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις τρεις διαδοχικές δράσεις προληπτικού ελέγχου που οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Γιώργος Αντωνόπουλος την τελευταία εβδομάδα και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κοσμόπουλο για τα εξειδικευμένα κλιμάκια γιατρών και νοσηλευτών που διέθεσε σήμερα η Περιφέρεια και ο Ι.Σ.Α. στο Δήμο Φυλής.

Την διαδικασία παρακολούθησαν από κοντά ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος και η επόπτρια υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λία Ζάχου.

“Χαίρομαι που και σήμερα είχαμε μεγάλη συμμετοχή. Αυτό δείχνει πως ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και έτσι πρέπει. Έχουμε καταθέσει αλλεπάλληλα αιτήματα στον ΕΟΔΥ για μόνιμη παρουσία κλιμακίου στο Δήμο μας και θα επιμείνουμε σταθερά σε αυτή τη στάση” σημείωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόσβαση για προληπτικό έλεγχο είχαν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι ενώ οι μαθητές και τα άτομα μέχρι 18 ετών εφοδιάζονται κανονικά με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 ασχέτως εάν είναι ή όχι εμβολιασμένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις