Μπράιαν Όστιν Γκριν παιδιά: Ο πρώην της Μέγκαν Φοξ κάνει το επόμενο βήμα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπράιαν Όστιν Γκριν παιδιά: Ο πρώην της Μέγκαν Φοξ κάνει το επόμενο βήμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπράιαν Όστιν Γκριν παιδιά: Ο ηθοποιός έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του όπως άλλωστε και η πρώην σύζυγός του Μέγκαν Φοξ η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Μασίν Γκαν Κέλι

07.02.2022 | 08:58

Τη ζωή κανονικά προχωρά ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και μάλιστα μαζί με τη σύντροφό του Σάρνα Μπέρτζες περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Τα χαρμόσυνα νέα για τον 47χρονο ηθοποιό που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ντέιβιντ στη σειρά «Μπέβερλι Χιλς» ήρθαν λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της πρώην γυναίκας του Μέγκαν Φοξ ότι αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μασίν Γκαν Κέλι. Ο Γκριν και η 35χρονη Αυστραλή χορεύτρια είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και από φαίνεται οι δύο τους περνάνε υπέροχα.

Oι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός business manager. Πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί στη Χαβάη με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν να δηλώνει για το ταξίδι τους: «Περάσαμε πραγματικά υπέροχα! Είναι καταπληκτική. Υπεύθυνη και τρομερά γλυκιά. Ενδιαφέρεται για τους άλλους, είναι παθιασμένη και ευχάριστη. Αισθάνομαι ευλογημένος αυτή τη στιγμή». Το βίντεο που ανέβασε ο  Γκριν στο Instagram του για να γιορτάσει τον ένα χρόνο σχέσης του με την Σάρνα./ Πάντως φαίνεται πως οι δύο πρώην μετά από ένα επίπονο χωρισμό και την απόκτηση τριών παιδιών έχουν προχωρήσει στις ζωές τους με νέους συντρόφους και περνάνε πολύ καλά.

Exit mobile version