Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου ηλικία: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Χαβάη
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ηλικία: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Χαβάη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ηλικία: Δημοσίευσε ένα "άλμπουμ" από φωτογραφίες, στο οποίο αποκαλύπτει και το outfit, που επέλεξε για τα γενέθλιά της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πανέμορφη και το αποδεικνύει μέσα από κάθε νέο ποστ της στα social media, με το πιο γλυκό της χαμόγελο και με φωτογραφίες που… κόβουν την ανάσα. Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χώρας μας, με την ίδια να δραστηριοποιείται επαγγελματικά τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό, μιας και η δουλειά της είναι κάτι που ευχαριστιέται πολύ και σίγουρα την γεμίζει θετική ενέργεια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μια πολύ πιεστική καθημερινότητα, τόσο ως μοντέλο, αλλά και ως παρουσιάστρια, αφού φέτος παρουσιάζει μαζί με την Ραμόνα Βλαντή και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, σχετική εκπομπή μόδας. Το όμορφο μοντέλο είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, όπου έχει “κατακτήσει” χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους, οι οποίοι την ακολουθούν σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα και την “χειροκροτούν”.

Δημοσίευσε ένα “άλμπουμ” από διάφορες φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της

Aφου λοιπόν η ίδια ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα, όπως είδαμε και από το Instagram της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ταξιδέψει αυτές τις μέρες μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μιας και ξεκίνησε από το Λος Άντζελες, ενώ τώρα βρίσκεται στη Χαβάη. Μέσα σε όλες τις εμπειρίες, που θα πάρει από όλο αυτό το ταξίδι, εκείνη αποφάσισε να το συνδυάσει και με την ημέρα των γενεθλίων της.

Στο τελευταίο της ποστ, δημοσίευσε ένα “άλμπουμ” από διάφορες φωτογραφίες, στο οποίο μας αποκαλύπτει και το outfit, που επέλεξε για τα γενέθλιά της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν πιο σέξι από ποτέ, με ένα μάυρο φόρεμα με διαφάνεις, που διέγραφε τέλεια το καλλίγραμμο σώμα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις