Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Μπισμπίκης: Το… μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού στην τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης: Το… μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού στην τραγουδίστρια

Βανδή - Μπισμπίκης: «Είναι ωραίο να βλέπεις δυο ανθρώπους που πατάνε ένα restart στη ζωή τους και αρχίζουν ξανά», είπε η παρουσιάστρια

Το δικό της σχόλιο για τον μεγάλο έρωτα που ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να κάνει η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια σχολίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο περιοδικό Down Town και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για εκείνη.

«Προσωπικά, Δέσποινα αν ήμουν στη θέση σου θα είχα γίνει ένα με το χαλί τώρα… Είπε πολύ ωραία λόγια και όταν ένας άντρας μιλάει για σένα και έχει σαν σημείο αναφοράς τη ψυχή σου και μιλάει για την προσωπικότητά σου και για το μυαλό σου, πάει να πει ότι τον έχεις κερδίσει αυτόν τον άντρα. Πάει τελείωσε. Γιατί όλα τα άλλα περνάνε, αλλά η ψυχική σύνδεση και η επικοινωνία κρατάνε για πάντα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» για να συνεχίσει:

«Είναι ωραίο να βλέπεις δυο ανθρώπους που πατάνε ένα restart στη ζωή τους και αρχίζουν ξανά. Όχι από το μηδέν αλλά ξαναρχίζουν. Δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους, ερωτεύονται ξανά, ξεκινάνε και πάλι, έχοντας και οι δύο αφήσει πίσω τους μια άλλη ζωή που έχουν παιδιά, έναν προηγούμενο γάμο και ερωτεύονται ξανά και ξεκινούν πάλι γιατί… υπάρχει ζωή και μετά από σένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις