Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης Survivor: “Στα 4 χρόνια που είμαστε μαζί…”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης Survivor: “Στα 4 χρόνια που είμαστε μαζί…”

Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη

Στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” της Τετάρτης, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και τη συγκίνησή του στο Survivor.

“Έχει περάσει ένας μήνας και μία μέρα από την τελευταία μας επικοινωνία. Θυμάμαι το πρώτο μήνυμα του Άρη όταν ξεκίνησε το φλερτ μας ότι “είσαι η γυναίκα της ζωής μου και μια μέρα θα σε παντρευτώ”. H φωτογραφία που έπαιξε ήταν η τελευταία φωτογραφία που βγάλαμε πριν έρθει το βαν και τον πάρει από το σπίτι” είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της: “Τα τελευταία 2 χρόνια ο Άρης αγωνιζόταν στο εξωτερικό στη Ρουμανία, οπότε ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι.  Είχε προπονήσεις συνέχεια. Ο Άρης κλαίει πολύ εύκολα, είναι ευσυγκίνητος. Επειδή με τον Άρη έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Στα 4 χρόνια που είμαστε μαζί έχει χάσει τον πατέρα του, τον αδελφό του, γι΄αυτό το βιώνει λίγο πιο δύσκολα”.

Δάκρυσε με το μήνυμά της

Οι Διάσημοι ήταν η ομάδα που κέρδισε την Τρίτη στο Survivor το έπαθλο επικοινωνίας και όλοι οι παίκτες ανυπομονούσαν μετά τη νίκη να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  Ο Άρης Σοϊλέδης άκουσε τη φωνή της συντρόφου του και μέλλουσας συζύγου του, Μαρία Αντωνά να του στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα αγάπης.

“Σε αγαπώ πάρα πολύ είμαι πάρα πολύ περήφανη για εσένα. Θέλω να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω φέτος για τα γενέθλιά μου. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και εγώ ξέρω ότι σε λίγες μέρες περιμένεις και εσύ να γιορτάσεις. Θα γιορτάσεις φέτος εκεί πέρα μαζί με όλα τα παιδιά και εγώ θα σας βλέπω και θα σας καμαρώνω από την τηλεόραση. Να είσαι αγωνιστικός, δυνατός, να παλεύεις για το δίκαιο και να τιμάς την ομάδα σου. Να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και σε περιμένω. Είμαι εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ”, είπε η δημοσιογράφος στον ποδοσφαιριστή της καρδιάς της.

Ακούγοντας τη Μαρία Αντωνά και βλέποντας τη φωτογραφία τους ο Άρης ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης: “Αχ ψυχούλα μου, μου χεις λείψει πάρα πολύ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις