Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύντροφος Πάνου Νάτση: Με ιατρική βεβαίωση αναγνώρισε τον ηθοποιό
ΕΛΛΑΔΑ

Σύντροφος Πάνου Νάτση: Με ιατρική βεβαίωση αναγνώρισε τον ηθοποιό

Σύντροφος Πάνου Νάτση: Συνταρακτικές αποκαλύψεις για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1) ο Πάνος Νάτσης, έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο άδικος και τόσο πρόωρος χαμός του ηθοποιού Πάνου Νάτση, σε ηλικία μόλις 31 ετών. Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, από τις πληροφορίες που έχει, ο Πάνος Νάτσης είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ δεν φορούσε κράνος. “Γι’ αυτό ακριβώς, σχεδόν πολτοποιήθηκε το κρανίο του. Είναι απίστευτο” είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Πρωινό. Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, όπως έγινε γνωστό κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού. Ωστόσο, δεν μπορούσε να αποδείξει ότι έχουν σχέση, καθώς δεν ήταν παντρεμένοι. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για την εκπομπή “Πρωινό”, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό

“Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της Τροχαίας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα, η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί τής επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

“Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενής να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δε μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αλλαγή τοποθεσίας για την κηδεία του Πάνου Νάτση

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου από το Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια. Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Happy Day μέσω Skype και ενημέρωσε ότι η κηδεία του Πάνου Νάτση δε θα γίνει τελικά στη Νίκαια, αλλά στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (02/02). Ακόμα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού δεν επιθυμεί τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους στο τελευταίο “αντίο”.

Η μητέρα του Πάνου Νάτση δεν έχει μάθει ακόμα ότι ο γιος της έφυγε από τη ζωή, και δεν θα το μάθει ποτέ, όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας τού είπε: “Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει”. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε: “Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε”. “Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;”, ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να προσθέτει “μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις