Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τοξικολογικές Γεωργίας Μπίκα: Το απόγευμα στην Ελλάδα οι εξετάσεις της 24χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Τοξικολογικές Γεωργίας Μπίκα: Το απόγευμα στην Ελλάδα οι εξετάσεις της 24χρονης

Τοξικολογικές Γεωργίας Μπίκα: Απομένει να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα.

Νέα παράταση παίρνει το θρίλερ με τις τοξικολογικές της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με το τελικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης θα σταλούν με e-mail το απόγευμα. Αυτό σημαίνει ότι η ανακρίτρια θα παραλάβει τελικά αύριο τον φάκελο με την τελική έκθεση.

Σύμφωνα με το thesstoday, απομένει να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.Η ώρα για το αυριανό «ραντεβού» επιστημόνων – ανακρίτριας θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης των δύο πλευρών. Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

 Δείτε ακόμη
Στην Ουκρανία ο Δένδιας – Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων του Σαρτανά
Μπιμπίλας: «Με φέρνετε σε δύσκολη θέση» – Τι συμβαίνει με τη μητέρα του Πάνου Νάτση
«Θα ξεπεράσουμε τη Βουλγαρία σε θανάτους τις επόμενες ημέρες» – Τι αναφέρει ο Γιώργος Παυλάκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις