Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γκαζάκια – Θεόφιλος Αλεξόπουλος: Εκτός από το δικηγορικό γραφείο, και διαμέρισμα εμπλεκόμενου στην πολυκατοικία
ΕΛΛΑΔΑ

Γκαζάκια – Θεόφιλος Αλεξόπουλος: Εκτός από το δικηγορικό γραφείο, και διαμέρισμα εμπλεκόμενου στην πολυκατοικία

Γκαζάκια - Θεόφιλος Αλεξόπουλος: Ο δικηγόρος φτάνοντας στο γραφείο του δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έχει στοχοποιηθεί με την υπόθεση.

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου σε πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, τον οποίο κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα ότι της επιτέθηκε φραστικά στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο κατήγγειλε τον σε βάρος της βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το MEGA τα γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί έξω από την είσοδο του γραφείου του κ. Αλεξόπουλου χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η έκταση των ζημιών.

Ο κ. Αλεξόπουλος φτάνοντας στο γραφείο του, το οποίο έγινε στόχος επίθεσης με γκαζάκια σήμερα νωρίς το πρωί, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έχω στοχοποιηθεί με την υπόθεση, τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι έναν πόλεμο λάσπης, εγώ η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση». Ξεκαθάρισε παράλληλα, ότι «ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία στην 24χρονη όπως ψευδώς καταγγέλθηκε, εγώ ο ίδιος μάλιστα έτρεξα την διαδικασία για να αποδειχθεί και ήδη προκύπτει από τις καταθέσεις ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό και σε εσάς».

Στην ίδια πολυκατοικία βρίσκεται και το διαμέρισμα ενός εκ των εμπλεκομένων

Επίσης αναφερόμενος στην 24χρονη ο κύριος Αλεξόπουλος τόνισε ότι ποτέ δεν έχει κάνει μήνυση στην καταγγέλλουσα όπως ψευδώς και αυτό διέρρευσε. «Ο άδικος αυτός πόλεμος που δέχομαι εδώ και δύο εβδομάδες οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα, ευτυχώς ήταν νωρίς και προέκυψαν μόνο ζημιές», είπε και συμπλήρωσε ότι ελπίζει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση ώστε να δικαιωθεί και ο ίδιος. Κατά πληροφορίες στην ίδια πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του δικηγόρου στην οδό Εγνατία, βρίσκεται και το διαμέρισμα ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση του βιασμού και συγκεκριμένα του Μ Π, του ατόμου, δηλαδή, που κάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι στη σουίτα ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις