Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γκρίνγουντ – ξυλοδαρμός: Η Nike διέκοψε τη συνεργασία της μετά την κακοποίηση της συντρόφου του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκρίνγουντ – ξυλοδαρμός: Η Nike διέκοψε τη συνεργασία της μετά την κακοποίηση της συντρόφου του

Γκρίνγουντ - ξυλοδαρμός: Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία-κολοσσός της αθλητικής ένδυσης και υπόδυσης εξέφρασε την ανησυχία της για τις σοκαριστικές καταγγελίες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη τη διαρροή του οπτικοακουστικού υλικού που μαρτυρά την κακοποίηση της Χάριετ Ρόμπσον από τον Μέισον Γκρίνγουντ. Μία ημέρα μετά τη σύλληψη του στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως υπόπτου για βιασμό και ξυλοδαρμό της συντρόφου του και την επ’ αόριστον αποβολή του από τις υποχρεώσεις της ομάδας, σειρά πήρε η Nike, η οποία έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της από τον 20χρονο παίκτη, διακόπτωντας μέχρι νεωτέρας τη χορηγική τους συνεργασία.

Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία-κολοσσός της αθλητικής ένδυσης και υπόδυσης εξέφρασε την ανησυχία της για τις σοκαριστικές καταγγελίες που αποδίδονται στο όνομα του συνεργαζόμενου αθλητή τους και ως εκ τούτου αναστέλλουν το μεταξύ τους deal για όσο τουλάχιστον διαρκούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκρίνγουντ διανυκτέρευσε στο κρατητήριο, καθώς οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά την υπόθεση και παρέτειναν την ανακριτική διαδικασία.

Δείτε ακόμη
Νέα κτηνωδία, στην Κάρυστο: Πέταξαν νεογέννητο κατσικάκι στη θάλασσα (pic)
Ο “ροζ” διάλογος Τριφύλλη – Καινούργιου: “Δεν κάνεις έρωτα; Να το διορθώσεις αμέσως, να σου δείξει ο Αντρέας”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις