Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπακογιάννη – Σκουρλέτης: Κόντρα στη συζήτηση για την πρόταση μομφής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη – Σκουρλέτης: Κόντρα στη συζήτηση για την πρόταση μομφής

Μία στιγμή έντασης είχαν οι Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή σχετικά με την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές.

«Μόνη συγγνώμη οι εκλογές», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, στη Βουλή. «Ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Το εκλογικό γάντι που της πέταξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης για το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άμεση προσφυγή στις κάλπες, σήκωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή, προειδοποιώντας πως «ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά».

Μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, η βουλευτής της ΝΔ, παραδέχθηκε τα προβλήματα στη διαχείριση του χιονιά στην Αττική και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που ασκεί. Κάποια στιγμή, ο Πάνος Σκουρλέτης ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει λέγοντας πως «η μόνη συγγνώμη που μπορείτε να ζητήσετε, είναι να προκηρύξετε τώρα εκλογές».

«Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη γιατί καμιά φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά», απάντησε με νόημα η κ. Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις