Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

19

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάνος Νάτσης τροχαίο: Πώς σκοτώθηκε ο ηθοποιός, τι αναφέρουν πληροφορίες
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Νάτσης τροχαίο: Πώς σκοτώθηκε ο ηθοποιός, τι αναφέρουν πληροφορίες

Πάνος Νάτσης τροχαίο: Σε πάρτι με τον Γιώργο Καπουτζίδη λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ο 31χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ηθοποιός φορούσε το κράνος του, αλλά ένας από τους δύο οδηγούς παραβίασε την προτεραιότητα στη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο δυστύχημα.

Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι συνθήκες του δυστυχήματος θα διερευνηθούν από την Τροχαία. Την τραγική είδηση γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Πάνος Νάτσης: Ήταν στο πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

Ο 31χρονος ηθοποιός, που ήταν ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη, επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από το πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου και φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Το πάρτι είχε οργανώσει ο ίδιος και σε αυτό ήταν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά και μάλιστα μία ξεχωριστή φωτογραφία με τον Πάνο Νάτση, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για το όμορφο πάρτι που της οργάνωσε.

Πάνος Νάτσης – Ποιος ήταν

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις “Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό” την περίοδο 2013-2014, “Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια” την περίοδο 2015-2016, “Ο ήχος του όπλου” τη σεζόν 2016-2017 και άλλες. Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς “Αστέρας Ραχούλας” στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά “Γυναίκα Χωρίς Όνομα” στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου. Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους “Mary Wants a Purple Dress” το 2015. Ακολούθησε η ταινία “3000” την επόμενη χρονιά.

Το 2017 συμμετείχε στο δράμα “Role Rlay: The Movie”. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016).

Πάνος Νάτσης: Η τελευταία του συνέντευξη

Ο ηθοποιός μάλιστα είχε παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή ”Ποιος είναι πρωινιάτικα” πριν από περίπου ένα μήνα, στην οποία μιλούσε για την επιθυμία του να αποκτήσει την δική του οικογένεια.

Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, ταλαντούχο»

Συντετριμμένη είναι η Κατιάνα Μπαλανίκα, αφού ενημερώθηκε για την είδηση του χαμού του Πάνου Νάτση. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Κατιάνα Μπαλανίκα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, δήλωσε πως δεν μπορεί με τίποτα να «χωνέψει» τον χαμό του.

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από αγάπη. Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε πολύ όμορφα μαζί του. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών μόνο. Πραγματικά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Από την ώρα που μου το είπανε, κλαίω, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται. Κάναμε τόσες πλάκες μαζί. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι πια εδώ», δήλωσε με ραγισμένη φωνή.

Τι λέει για το τροχαίο το Newsbomb

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν στο Newsbomb.gr πώς έγινε το δυστύχημα. Ο Πάνος Νάτσης κινούνταν με τη μηχανή του στους δρόμους του Μεταξουργείου όταν στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαρύ όχημα το οποίο μετέφερε μπάζα, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού. Οι δύο κάθετοι δρόμοι τέμνονται στη συμβολή τους. Στη διασταύρωση ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση (στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο ηθοποιός είχε μπροστά του «Stop» (αν και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα). Τελικά κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα η μηχανή να συγκρουστεί με το βαρύ όχημα και ο οδηγός της να βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική. Ο οδηγός του άλλου οχήματος σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις