Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα μονομαχία: Ποιος θα αποχωρήσει
LIFESTYLE

Φάρμα μονομαχία: Ποιος θα αποχωρήσει

Φάρμα μονομαχία: Θα αγωνιστούν για την παραμονή τους οι δύο μονομάχοι ή θα τα παρατήσει μία από τις δύο υπέρ της άλλης;

Φάρμα μονομαχία: Μια ανάσα πριν από την αποψινή μονομαχία, το κλίμα μεταξύ της Σάσας και της Ανίτας είναι βαρύ. Ο αγώνας ξεκινά και εξελίσσεται σε ντέρμπι. Ποια από τις δύο θα φύγει; Ποιον θα αφήσει αρχηγό, «για να καθαρίσει το τοπίο»; Ποιοι 11 παίκτες θα παραμείνουν στη «ΦΑΡΜΑ»; Μετά την αρνητική ψηφοφορία που βρίσκει 2ο μονομάχο την Ανίτα, οι συζητήσεις συνεχίζονται. Θα λύσουν τις διαφορές τους τα δύο στρατόπεδα; Ο Κουτσαβάκης δεν θέλει να λυθούν οι διαφορές και τους τρολάρει.

Λέει ότι έχει συνηθίσει την ίντριγκα στη «ΦΑΡΜΑ» και πως την απολαμβάνει, πλέον, διασκεδάζοντας με τις συγκρούσεις. Κάτω από την επήρεια του κρασιού, η βραδιά καταλήγει σε πάρτυ, τραγούδι και χορό. Ο Νεόφυτος δεν διασκεδάζει με τους υπόλοιπους γιατί τον πονάει η μέση του και αποφασίζει να μην κοιμηθεί στο σπίτι του αρχηγού, αλλά στο δωμάτιο των αντρών. Όταν το πάρτυ μεταφέρεται στο δωμάτιο των αντρών, ο Νεόφυτος τους βάζει τις φωνές, λέγοντας πως δεν σέβονται το γεγονός ότι θέλει να κοιμηθεί γιατί τον πονάει η μέση του.

Φάρμα μονομαχία: Μεταξύ των 2 μονομάχων το κλίμα είναι βαρύ

Η Μαρία σχολιάζει, ότι το έχουν βρει όλοι… σύστημα να «τραυματίζονται» για να έχουν ασυλία. Την επόμενη ημέρα, ο Κουτσαβάκης καταφέρνει να ξανατραυματιστεί, αυτή τη φορά στο μάτι. Πόσο σοβαρός θα είναι ο τραυματισμός του; Θα πάει στο νοσοκομείο; Θα έχει ασυλία και την επόμενη εβδομάδα; Μεταξύ των 2 μονομάχων το κλίμα είναι βαρύ γιατί είναι φίλες και θέλουν να μείνουν μαζί στη «ΦΑΡΜΑ».

Θα αγωνιστούν για την παραμονή τους ή θα τα παρατήσει μία από τις δύο υπέρ της άλλης; Ο αγώνας, πάντως, εξελίσσεται σε ντέρμπι.
Ποια από τις δύο θα φύγει; Και ποιον θα αφήσει αρχηγό, «για να καθαρίσει το τοπίο»;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις