Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρυσοχοΐδης Εθνική Οδός: Γιατί όλοι θυμούνται τον πρώην υπουργό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης Εθνική Οδός: Γιατί όλοι θυμούνται τον πρώην υπουργό

Χρυσοχοΐδης Εθνική Οδός: Πολλοί είναι αυτοί που θυμήθηκαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που πέρυσι με τον χιονιά έκλεισε εγκαίρως την Εθνική Οδό.

Πολλοί χρήστες των social media θυμήθηκαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που πέρυσι με την εκδήλωση του χιονιά έκλεισε την Εθνικό Οδό και δεν ζήσαμε το φιάσκο που ζήσαμε φέτος. Οπως για παράδειγμα ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης που έγραψε στο facebook ότι “πέρσι, με την αρχή της έντονης χιονόπτωσης, ο Χρυσοχοΐδης έκλεισε την Εθνική και απαγόρευσε τα φορτηγά στην Αττική, με αποτέλεσμα να μη δούμε το φετινό χάος. Αντίδραση; Όλοι έβριζαν τον Χρυσοχοΐδη ως αυταρχικό. (Φέτος) δείλιασαν να πάρουν το μέτρο, παρά τις σχετικές εισηγήσεις της Πυροσβεστικής, με τα γνωστά επακόλουθα”.

Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη

Αλλά και στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ο αρθρογράφος Στέφανος Κασσιμάτης γράφει για το πώς χειρίστηκε τον χιονιά ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τι συνέβη φέτος.

Γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης:

“Σαράντα έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του Νίκου Φίλη, κατέθεσαν ερώτηση για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας. Οι βουλευτές καταγγέλλουν την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Υποστηρίζουν ότι το προληπτικό κλείσιμο της Εθνικης, γλύτωσε την εταιρεία από το πρόστιμο του 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο η διαχειρίστρια εταιρεία θα ηταν υποχρεωμένη εκ του νόμου να καταβάλει εφόσον η κυκλοφορία διακοπεί στην Εθνική για περισσότερο της μίας ώρας εξαιτίας καιρικών συνθηκών.

Ετσι ο Χρυσοχοΐδης προτίμησε να κλείσει την Εθνική προκειμένου να γλυτώσει το πρόστιμο η εταιρεία. Και μάλιστα κατά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και προκλητικός από πάνω. Δεν έγινε κάτι να κλείσει για μερικές ώρες η Εθνική Οδός δήλωσε ο υπουργός και εξαγρίωσε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Διαβάζοντας την παραπάνω παράγραφο θα αναρωτιέστε είμαι βέβαιος τι λέει αυτός Θα αναρωτιέστε ποιος Χρυσοχοΐδης αφού αυτός έχει πάψει να είναι υπουργός απλι το περασμένο φθινόπωρο. Και θα έχετε δίκιο που απορείτε, διότι παρέλειψα κάτι που όφειλα να το έχω πει από την αρχή. Οτι η ερώτηση είναι του περσινού Φεβρουαρίου. Φαντάζομαι λοιπόν ότι φέτος οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης θα είναι αντεστραμμένες γιατί δεν πρόβλεψαν να κλείσουν τους δρόμους όχι για τους έκλεισαν. Ωστόσο τα κίνητρα κατά την αντιπολίτευση θα είναι και φέτος τα ίδια. Η εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων. Η αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν έχει τη σκοπιμότητα της καθώς φωτίζει την αναξιοπιστία της αντιπολιτευτικής κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις