Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / 2η ασυλία 24/1/22 Survivor: Αυτοί κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

2η ασυλία 24/1/22 Survivor: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

2η ασυλία 24/1/22 Survivor: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και χαμός στη νησί! Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε;

2η ασυλία 24/1/22 Survivor: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και χαμός στη νησί! Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Οι Μαχητές στο επεισόδιο της Κυριακής (23/1) έκοψαν το μικρό σερί των Διασήμων και για άλλη μια φορά κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Στο συμβούλιο του νησιού, έγινε ένα μικρό ντέρμπι ανάμεσα στον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με τον ηθοποιό τελικά να βγαίνει με μία ψήφο περισσότερη πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δεύτερο αγώνισμα για την κατάκτηση ασυλίας σήμερα, ανάδειξη των υπολοίπων υποψηφίων και διεξαγωγή ψηφοφορίας με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το Survivor. Για μια ακόμη φορά, βέβαια, η παραγωγή φροντίζει να θολώσει πρόωρα τα νερά, αναφορικά με το τι πραγματικά θα συμβεί στη διαδικασία της αποχώρησης, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει παραβίαση κανονισμών και επιβολή ποινών.

Survivor Spoiler 24/1: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Πάμε στο σημερινό κρίσιμο για τις ομάδες αγώνισμα, το οποίο βγάλει τους τελικούς υποψηφίους. Θα κάνουν οι Μαχητές το 2-0 ή θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κάνουν το 1-1; Η ομάδα των κόκκινων λοιπόν, θα καταφέρει να κάνει το comeback και θα οδηγήσει τους Μαχητές στο συμβούλιο για να βγάλουν και εκείνοι υποψήφιους προς αποχώρηση. Μένει να δούμε τι θα συμβεί και με τις ποινές που ανέφερε ο Γιώργος Λιανός…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις