Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακύρωση εμβολίων λόγω Ελπίδας: Τι ισχύει με τα ραντεβού
ΕΛΛΑΔΑ

Ακύρωση εμβολίων λόγω Ελπίδας: Τι ισχύει με τα ραντεβού

Ακύρωση εμβολίων λόγω Ελπίδας: Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού και οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν άμεσα το εμβολιασμό τους.

Λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα. Οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού. Οι πολίτες καλούνται να αλλάξουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες, μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr

Σημειώνεται ότι υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού και οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους. Υπενθυμίζεται πως τα ραντεβού της Δευτέρας (24/1) και Τρίτης (25/1) στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετατίθενται για την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας». Οι γονείς ενημερώνονται με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ήμερα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών.

Δείτε ακόμη
Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη λεωφόρο Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις