Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – καταθέσεις: Κατασχέθηκαν τα κινητά 2 εμπλεκόμενων στην Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – καταθέσεις: Κατασχέθηκαν τα κινητά 2 εμπλεκόμενων στην Αθήνα

Βιασμός Γεωργίας Μπίκα - καταθέσεις: Η Γεωργία Μπίκα έχει καταθέσει ότι από τις τελευταίες εικόνες που έχει, είναι να βρίσκεται σε ένα άγνωστο δωμάτιο και σε αυτό δύο άνδρες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δύο παράλληλες έρευνες που διενεργούνται μετά το βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες κατασχέθηκαν τα κινητά δύο εμπλεκομένων που βρίσκονται στην Αθήνα και εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι σαφές ποια πρόσωπα αφορά. Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για βιασμό συνελήφθη ο Β Λ, ενώ κατέθεσαν ο αδελφός του Ε και ο φίλος τους Κ Π, που όλοι μαζί είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν Πρωτοχρονιά.

Η Γεωργία Μπίκα έχει καταθέσει ότι από τις τελευταίες εικόνες που έχει, καθώς μετά έπαθε μπλακ άουτ, έχασε τις αισθήσεις της, ενδεχομένως γιατί της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία που επέφερε απώλεια συνείδησης, είναι να βρίσκεται σε ένα άγνωστο δωμάτιο και σε αυτό δύο άνδρες. Το επόμενο πρωινό ξύπνησε γυμνή, σε ένα άγνωστο δωμάτιο με ανδρικά ρούχα πεταμένα αριστερά και δεξιά και στο κομοδίνο ένα χάπι για στυτική δυσλειτουργία. Στη συνέχεια πήγε στην ΕΛΑΣ έκανε καταγγελία για βιασμό και ακολούθως συνελήφθη ο Β Λ ο οποίος εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος με όρους, υποστηρίζοντας ότι ήταν σεξουαλική επαφή που έγινε με συναίνεση.

Σε κατάθεση κλήθηκαν και οι δύο φίλοι του

Σήμερα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσήχθη και ο Μ Π, ο άνθρωπος που κάλεσε την Γεωργία στο πάρτι. Ο λόγος της προσαγωγής του είναι άγνωστος, εικάζεται ωστόσο ότι αφορά στην παράλληλη έρευνα που γίνεται για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας. Νωρίτερα σήμερα κατέθεσε για τέταρτη φορά και η Γεωργία Μπίκα. Προσερχόμενη και εξερχόμενη του αστυνομικού Μεγάρου όπως και χθες με τη δήλωσή της στο iefimerida έστειλε μήνυμα στις γυναίκες να μην φοβούνται και να μιλάνε. Η ίδια δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις